Xiaomi Mi Watch tanıtıldı! İşte özellikleri!

Xiaomi Mi Watch

Apple Watch rakibi Xiaomi Mi Watch tanıtıldı. AMOLED ekranı ve tasarımı ile dikkat çeken Xiaomi Mi Watch’ın özellikleri haberimizde.

Xiaomi bugün düzenlemiş olduğu etkinlikte akıllı saat pazarında Apple Watch’a rakip olmak için yeni saati Mi Watch’ı tanıttı. AMOLED ekranı ve Apple Watch’a benzeyen “ilham” alınmış tasarımı ile dikkat çeken akıllı saat, gücünü Qualcomm’dan alıyor.

Xiaomi Mi CC9 Pro DxOMark puanı belli oldu!

1.78 inç büyüklüğünde 368 x 448 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekran ile gele saat, çizilmelere karşı Corning Gorilla Glass 3 ile korunuyor. Premium Edition modelinde ise safir kristal koruma yer alıyor.

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon Wear 3100 yonga setinden alan akıllı saatte; 1 GB RAM ve 8 GB dahili depolama birimi yer alıyor.

Xiaomi Mi Watch

Kutusundan akıllı saatler için geliştirilen Wear OS tabanlı MIUI ile çıkan akıllı saat, Android ve iOS ile uyumlu. 4G VoLTE desteğine sahip olan akıllı saatimizde 570 mAh kapasiteli batarya yer alıyor. Bu batarya söylenene göre; 36 saate kadar kullanım süresi sunuyor.

Kalp ritim sensörü gibi sağlık odaklı özelliklere de sahip olan Mi Watch, yaklaşık olarak 185 dolar fiyat etiketiyle önümüzdeki günlerde satışa sunulacak.