Xiaomi Mi Note 2 Special Edition tanıtıldı

Ekran Resmi 2017 07 11 16.40.17

Xiaomi, yeni amiral gemisi modeli Mi Mix 2’nin hemen arifesinde farklı bir modelle karşımıza çıktı. İşte Xiaomi Mi Note 2 Special Edition hakkındaki detaylar.

Akıllı telefon pazarının son yıllardaki yükselen ismi Xiaomi, model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Çinli üretici, bir süre önce satışa sunduğu Snapdragon 821 yonga setinden güç alan Mi Note 2 varyantını güncelledi. Xiaomi Mi Note 2 Special Edition ismiyle tanıtılan yeni model, teknik özellikler bakımından da farklılıklar içeriyor.

Mi Note 2 Special Edition’da aynı normal versiyonda olduğu gibi gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 821 yonga setinden alıyor. Cihazın RAM ve depolama kapasitesi ise biraz arttırılmış. Zira Xiaomi Mi Note 2 Special Edition, sistemini 6GB RAM ile destekliyor. Cihazın dahili depolama alanı ise 128GB.

4070 mAh gücünde bir bataryadan beslenecek olan telefonun pil performansı anlamında da kullanıcılarını memnun edeceğini söylemek mümkün. Şimdilik sadece Çin’de satışa sunulacak olan telefonun geniş bir renk yelpazesi de bulunmuyor. Xiaomi, Mi Note 2 Special Edition’un sadece siyah renk seçeneğine sahip olacağını açıkladı.

Telefonun Çin’deki satış fiyatı ise 2899 yen yani 426 dolar olarak belirlenmiş durumda. Açıkçası söz konusu özelliklerini göz önüne aldığımızda, Mi Note 2 Special Edition için belirlenen fiyatın son derece makul olduğunu söyleyebiliriz.

Cihazın global pazarda satılıp satılmayacağı ise henüz netlik kazanmış değil.