Xiaomi Mi Mix 2s Canlı Canlı Görüntülendi

Xiaomi Mi 6X

Çerçevesiz ekran çılgınlığının temsilcilerinden kabul edilebilecek Mi Mix ailesi, yeni nesli Mi Mix 2s ile daha da güçlenecek. Model son olarak YouTube üzerinde canlı şekilde gözüktü.

Mi Mix 2s YouTube’a Sızdı!

Yeni nesil akıllı telefonların önemli bir tasarımsal detayı olan çerçevesiz ekranlarda çılgınlık seviyesi yükseliyor. İlk nesil Mi Mix ile uzun süre en büyük ekran/gövde oranına sahip telefon unvanını elinde bulunduran Xiaomi, Mi Mix 2s ile bir kez daha piyasada güçlü şekilde boy gösterecek. Bir süredir detaylarıyla gündemde olan akıllı telefon, bu kez canlı canlı YouTube’a sızdırıldı. Şimdiye kadar açığa çıkan fotoğraflarında, sadece sağ üstte kamera için çentiğe yer veren dar çerçeveli tasarımıyla heyecan vermiş olsa da, Mi Mix 2s’e ait olduğu iddia edilen 10 saniyelik videoda cihazın merak edilen üst kısmı gösterilmiyor.

mi mix

Videoda üzerinde durulan konu ise iPhone X benzeri arayüz hareketleri olmuş. Üzerinde sanal tuş takımı bile bulundurmayan 2s, iPhone X’da kullanılan tarzda bir parmak hareketiyle uygulamadan çıkabiliyor.

Öte yandan pek çok firma, çerçeveleri daha da daraltmak için ciddi zaman harcıyor. Samsung geçtiğimiz günlerde ön kamera da dahil tüm unsurları ekranın içine yerleştiren bir projenin patentini almıştı. Microsoft ise birkaç gün önce kameranın içine sensör yerleştirilmesine imkan veren bir patent başvurusu yaptı.

Huawei Mate SE Ortaya Çıktı