Xiaomi Mi Band 5 24 saat uyku izleme özelliğine kavuşuyor

Xiaomi Mi Band 5

Xiaomi Mi Band 5, 24 saat uyku izleme özelliğiyle Apple Watch’u tokat manyağı yapacak. Fiyat/performans canavarı artık daha yetenekli olacak.

Daha büyük ekranı ve manyetik şarjı ile son derece popüler olan Mi Band 4’ün halefi olan Xiaomi Mi Band 5 yeni özelliklerle bir ürün yazılımı güncellemesi almaya başladı.

Mi Band serisi fitness takipçileri, Xiaomi’nin en çok satan giyilebilir ürünleri serisidir. Bu nedenle şirket yeni özellikler ekleyerek bu takip cihazlarını aktif olarak desteklemeye devam ediyor. Cihaz yazılımı güncellemesi 1.0.2.46 beraberinde üç yeni özellik getiriyor.

Yeni aygıt yazılımı 24/7 uyku izleme için destek ekliyor. Böylece Xiaomi Mi Band 5 resmen serideki bu özelliğe sahip ilk bileklik oldu.

Huawei Harmony OS 2.0 resmi olarak tanıtıldı

Mi Band 5’i en son cihaz yazılımına güncellemek için kullanıcıların Mi Fit uygulamasını v4.8.0’a güncellemeleri gerekecek. Ardından güncelleme kurulum sürecini başlatmak için uygulamayı açmanız yeterlidir. Başlamazsa, Cihazlarım bölümünde Mi Band 5 veya Mi Smart Band 5’e gidin ve Güncellemeleri Kontrol Et’i tıklayın.

Xiaomi Mi Band 5 özellikleri

  • 1,1 inç (126 x 294 piksel) ≥450 nit parlaklık, 2,5D çizilmeye dayanıklı cam, AF kaplamalı AMOLED 24 bit renkli dokunmatik ekran
  • Zamanı, adımları, kalp atış hızını, aktiviteleri, hava durumunu, uygulamalardan gelen bildirimleri, aramaları ve daha fazlasını gösterir
  • Fotopletismografi (PPG) / Kalp atış hızı sensörü
  • 24 saat uyku takibi, fitness takibi, Hareketsiz hatırlatma
  • 11 spor modu (açık havada koşu, yürüyüş, bisiklete binme, kapalı alanda koşu, yüzme, egzersiz, kapalı alanda bisiklet, eliptik makine, ip atlama, yoga, kürek makinesi)
    PAI sağlık analizi, Kadın sağlığı takibi: Adet döngüsü,
  • Üç Eksenli İvme Ölçer + Üç Eksenli Gyro, Kapasitif Aşınma İzleme Sensörü, Basınç değerlendirmesi, Solunum eğitimi, Uzaktan deklanşör kontrolü
  • Xiao Ai’nin sesli asistanı (NFC modeli)
  • 5ATM (50 metre) suya dayanıklı
  • Bluetooth 5.0 LE, NFC (İsteğe Bağlı)
  • Boyutlar: 47,2 x 18,5 x 12,4 mm; Ağırlık: 11,9 g / 12,1 g (NFC)
  • Tipik modda 14 güne kadar pil ömrü, uzun pil modunda 20 güne kadar olan 125mAh pil

Mi Band 5, 126 x 294 piksel çözünürlüğe sahip 1,1 inç dinamik AMOLED renkli dokunmatik ekrana sahip. Mevcut nesil, selefine kıyasla% 20 daha büyük ekran sunuyor. Ayrıca, tüm etkinlikleri izleyen ve akıllı bir algoritmaya sahip olan Kişisel Etkinlik Zekası ile birlikte geliyor. PIA, kullanıcıları sağlıklı kalmaları gereken hedef aktivite düzeyi konusunda bilgilendirmek için kalp atış hızı verilerini kullanır.

Xiaomi Mi Band 5

Bu bileklik ile yoga, güçlü yürüyüş, koşu bandı, koşu (iç ve dış mekan), bisiklete binme (iç ve dış mekan), yüzme, serbest stil antrenmanı ve daha fazlası gibi 11 aktiviteyi takip edebilirsiniz.