World of Tanks, Xbox One Yolunda!

World of Tanks Xbox One Yolunda

Wargaming’in başarılı tank savaşı oyunu World of Tanks, Xbox One yoluna düştü.

Dünyanın en popüler tank savaşı oyunu olarak nitelendirilen WoT, Xbox 360’tan sonra 2015 içinde Xbox One konsolu için çıkacağı duyuruldu.

World of Tanks, Xbox One Yolunda!

Wargaming’in başarılı free-to-play tank savaşı oyunu World of Tanks’in Xbox 360’tan sonra 2015 yılı içerisinde yeni nesil oyun konsolu Xbox One için çıkış yapacağı duyuruldu. Geçtiğimiz yıl verilen röportajında oyunun yeni nesile elbet geleceğini ancak daha fazla konsolun satılmasını beklediklerinin altını çizen Wargaming, Microsoft ile yaptığı görüşmeler doğrultusunda oyunu çıkarmaya hazırlanıyor. Bu sene içinde World of Tanks, Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek.

Oyunun Xbox 360 ve Xbox One arasında cross platform play desteğine sahip olacağı belirtiliyor. Yani Xbox 360’tan oynayanlarla Xbox One’da oynayanlar aynı maçta oynayabilecekler. Bununla beraber Xbox 360’taki bütün ilerlemeniz, tecrübeniz, altınınız vb. Xbox One sürümüne aktarılabilecek. Xbox Live hesabınızla Wargaming hesabınız bağlı olduğu için her iki konsolda da aynı hesaba sahip olabileceksiniz.

Oyunun yeni nesil oyun konsoluna çıkış tarihi ve benzeri detaylar ilerleyen zamanlarda paylaşılacak.

Candy Crush, WoW’u Geçti!