Windows Phone Kullanıcıları Snapchat İstiyorlar

Microsoft Snapchatin Yokluğunu WindUp İle Kapatacak

Snapchat’in Windows Phone için resmi bir uygulama yayınlamasını isteyen kullanıcılar tarafından başlatılan imza kampanyası 20.000 katılımcıya ulaştı.

Son yılların en hızlı çıkışlarından birine imza atan popüler sosyal medya uygulaması Snapchat kısa sürede geniş bir kullanıcı kitlesine başarmış olsa da, henüz Windows Phone kullanıcılarına ulaşabilmiş değil. Snapchat’i kullanmak isteyen Windows Phone kullanıcıları birkaç ay öncesine kadar resmi olmayan uygulamalar sayesinde sosyal medya platformuna katılabiliyor olsalar da, Microsoft’un bu uygulamaları kaldırması kullanıcıları Snapchat’siz bıraktı.

Snapchat_rakip

Microsoft’un bu temizlik operasyonu sonrası Snapchat‘i kullanamayan Windows Phone kullanıcıları harekete geçtiler ve Snapchat’ten resmi bir Windows uygulaması istemek için bir imza kampanyası başlattılar. Geçtiğimiz aylarda change.org üzerinden başlatılan imza kampanyası kullanıcılardan yoğun ilgi gördü ve dün 20.000 imzaya ulaştı.

Kullanıcıların bu isteği karşısında Snapchat yetkilileri şimdilik sessiz kalmış olsalar da, Windows Phone kullanıcılarını memnun etmek isteyen Amerikalı teknoloji devi Microsoft’un Snapchat’i mobil işletim sistemine taşımak için devreye girebileceği söyleniyor.

Qualcomm’a Çin’den Rekor Ceza Geldi