Windows 10 Mobil güncellemesi önümüzdeki hafta geliyor!

windows 10 mobil mart 2016

Windows 10 Mobil güncellemesi önümüzdeki hafta bazı popüler Lumia telefonlara geliyor. Gelişme, Vodafone İtalya tarafından Twitter üzerinden paylaşıldı.

Microsoft’un en yeni mobil işletim sistemi Windows 10 Mobil güncellemesi için daha önce verilen söz tutulacak gibi duruyor. Ülkemizde de satılmış olan bazı Lumia telefonlar için yeni bir iddia var. Bu iddiaya göre Windows 10 Mobil güncellemesi için geri sayım başladı. Bir hafta içerisinde dağıtım başlayacak.

Windows 10 Mobil güncellemesi Lumia’lara çıkarma yapacak!

Vodafone İtalya, Twitter hesabı üzerinden bir gönderi paylaştı. Bu gönderiye göre aşağıda listelenen Lumia telefonlar, önümüzdeki hafta Windows 10 Mobil güncellemesine kavuşacak. Verilen tarih 7-13 Mart tarihleri arasında. Bu tarihler arasında OTA üzerinden güncellemeler dağıtılacak.

Normal şartlarda güncellemenin geçtiğimiz ay dağıtılması gerekiyordu ancak Microsoft, sebebi açıklanmayan bir sorundan dolayı güncellemeleri erteleyeceğini söylemişti. Sorunun ne olduğu halen belli değil ancak çözülmüş gibi duruyor.

Bir diğer merak konusu ise güncellemelerin Türkiye’de ne zaman yayınlanacağı. Bu konu hakkında Microsoft Türkiye tarafından yapılmış bir açıklama olmadığını belirtelim. Ancak aşağıdaki ekran alıntısından da görebileceğiniz üzere güncellemeler hazır gibi duruyor. Şimdilik önümüzdeki haftayı beklemek gerek.

Windows 10 Mobil güncellemesi alacak cihazlar

  • Lumia 535
  • Lumia 635
  • Lumia 735
  • Lumia 830
  • Lumia 930
  • Lumia 1520

windows-10-mobil-guncellemesi-mart-2016

Christian Bale’den Olay Açıklamalar!