Vodafone 3 Milyon Soruya Cevap Verdi

Forum Krallari gorsel

Vodafone’un Türkiye telekomünikasyon sektöründe bir ‘ilk’e imza attığı ve geleneksel müşteri hizmetlerine alternatif olarak geliştirdiği online iletişim platformu Vodafone Forum, 2 yılda aylık 550 bin ziyaretçiye ulaştı.

“Dijital Dönüşüm Hareketi”ni başlatan Vodafone Türkiye, geleneksel müşteri hizmetlerine alternatif olarak geliştirdiği online iletişim platformu Vodafone Forum aracılığıyla dijital dönüşümü kullanıcıları üzerinden yaygınlaştırmaya devam ediyor. Telekomünikasyon sektörünün ilk marka forumu olan Vodafone Forum, 2 yılın sonunda aylık 550 bin ziyaretçiye ulaştı. 2 yılda 3 milyon talebi karşılayan Vodafone Forum’da dile getirilen talep ve görüşler, Vodafone Türkiye’nin ürün ve hizmetlerine de ilham veriyor.

Forum Krallari1

Vodafone Forum’da etkin diyalog gerçekleşiyor

Vodafone Forum’da başta Vodafone aboneleri olmak üzere tüm kullanıcılar bilgi alışverişinde ve paylaşımda bulunabiliyor. Vodafone Forum, Vodafone’da yeni ürün ve hizmetlerin geliştirilmesine de katkı sağlıyor. Sadece Vodafonelular’a değil sosyal medyayı aktif kullanan tüm operatör kullanıcılarına da açık olan platform, tarife ve kampanyalardan cihaz ve teknolojilere, birçok konuda gerçek zamanlı bilgi paylaşımını mümkün kılıyor. Soruların ve görüşlerin tüm operatör müşterileri tarafından dile getirilebildiği Vodafone Forum demokratik ortamıyla bu yıl da yüzbinlere ulaşmayı hedefliyor.

“Forum’un Kralları” toplandı

Vodafone Forum’da kullanıcılar birer marka elçisine dönüşüyor ve söz sahibi oluyorlar. Vodafone Türkiye, markayı benimseyerek forumda aktif katılım gösteren, fikir ve paylaşımlarıyla diğer takipçileri etkileyen kullanıcıların bu gönüllü desteklerini karşılıksız bırakmıyor. Bu kapsamda, forumu en etkili kullanan  kullanıcılarla birlikte Vodafone Maslak Plaza’da “Forum’un Kralları” isimli bir etkinlik düzelendi. Gün boyunca Vodafone çalışma ortamını deneyimleyen kullanıcılar, forum moderasyon ekibiyle beraber çeşitli sunumlar ve takım oyunu çalışmalarına katıldılar. Vodafone Türkiye İcra Kurulu üyeleriyle de tanışma fırsatına sahip olan gençler, merak ettikleri soruları en yetkili kişilere doğrudan sorarak, keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

IT Dünyası Arama Kararına Karşı Birleşti