vivo V7+ Resmen Tanıtıldı

vivo V7 1

Vivo yeni akıllı telefonu vivo V7+’ı resmen tanıttı. Şirketin yeni orta segment telefonu hesaplı fiyatına göre son derece etkileyici özelliklere sahip.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo, dün yeni akıllı telefonu vivo V7+’ı resmen tanıttı. vivo’nun yeni telefonu fiyatına göre oldukça etkileyici özelliklere sahip. İlk olarak telefon 18:9 Fullview ekranla geliyor. Telefonun 5.99 inç ekranı uçtan uca, neredeyse çerçevesiz bir tasarıma sahip.

Telefonun bir diğer dikkat çekici özelliği de selfie kamerası. Telefonda 24 megapiksel selfie kameraı bulunuyor. V7+’ın arka kamerası da oldukça etkileyici. 16 megapiksellik arka kamerada Ultra HD modu bulunuyor. Bu özellikte telefon aynı anda 4 fotoğraf çekiyor ve daha sonra bu fotoğrafları birleştirerek 64 megapiksellik, ultra HD bir fotoğraf ortaya çıkarıyor.

V7+’ın diğer teknik özellikleri arasında Snapdragon 450 yonga seti, sekiz çekirdekli 1.8GHz CPU, Adreno 506 GPU, 4GB RAM ve 3225 mAh yer alıyor. 64 GB depolama alanına sahip telefonda microSD hafıza kartı desteği de bulunuyor. Son olarak telefonda iki SIM-kart girişi yer alıyor. 15 Eylül’de Hindistan’da satışa çıkacak telefonun fiyatı ise 286 euro.

vivo V7+ (2)