Vestel İngiliz Hastaya Derman Oldu

vestel

Vestel’in hem Türkiye’de satışa sunduğu hem de dünyaya ihraç ettiği Pyrojet teknolojili çamaşır makinesi Londra’da ağrılı egzama hastası 9 yaşındaki Daisy Ames’e derman oldu.

Vestel, dünyanın en prestijli alerji kurumlarından biri olan Allergy UK’den onaylı, Pyrojet teknolojisine sahip çamaşır makinesiyle Londra’da yaşayan ağrılı egzama hastası 9 yaşındaki Daisy Ames’in hayatını değiştirdi. Allergy UK, yüzünde ve bacaklarındaki iltihaplı egzama yaraları nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan Daisy Ames’in ailesine Vestel’in Pyrojet teknolojisine sahip çamaşır makinesini bağışladı. Dünyada 7 alerjen ve 4 bakteriye karşı etkili tek çamaşır makinesi olan Pyrojet, küçük kızın kıyafetlerinde etkin hijyen sağlayarak iltihaplı yaraların düzelmesine ve kısa bir sürede küçük kızın gözle görülür bir iyileşme kaydetmesine katkıda bulundu.

 The Washing Machine Cure

Dört çocuk annesi Laura Ames, Allergy UK tarafından kendilerine bağışlanan çamaşır makinesinin hayatlarını değiştirdiğini söyledi. Küçük kızı Daisy Ames’in doğuştan beri ciddi boyutta egzama hastası olduğunu, ama yaralara teşhisin 7 yaşında konulabildiğini söyleyen anne, pek çok cilt tedavi yöntemi denediklerini ama Daisy’nin kabarmış ve iltihaplı yaralarını bir türlü yatıştıramadıklarını belirtti.

Daisy’nin egzama sebebiyle çok kuru bir cildi olduğunu ve cildinin sürekli pul pul döküldüğünü söyleyen anne Laura Ames, “Daisy’i iyileştirmek için pek çok cilt tedavisi yöntemi uyguladık, uzman tavsiyesiyle pek çok yumuşatıcı merhem denedik. Ama yaşı büyüdükçe yaraları da artıyordu. Çare bulmak çok zordudiye konuştu.

Çamaşır makinesinin günlük iş rutininde yarattığı değişimden de çok etkilendiğini belirten Laura Ames, “8 kg’lık yıkama kapasitesi eski çamaşır makinemden çok daha fazlaydı. Böylece bir kere de daha fazla çamaşır yıkayabildiğimden makineyi çalıştırma sayım azaldı. Ayrıca ekonomik yıkama programı bizim gibi geniş aileler için idealdi. Yeni çamaşır makinesiyle birlikte elektrik faturasında da düşüş oldu. Hem elektrik hem su tüketimini azalttı.”

Mozilla’dan Saydam Akıllı Telefon: Fx0