Twitter’dan Robin Williams Tepkisi!

robin williams

Dünyanın en ünlü aktörleri arasında yer alan ve Charlie Chaplin’den sonra en büyük komedyen ilan edilen Robin Williams, maalesef birkaç gün önce intihar ederek vefat etti. Robin Williams’ın ölümü, sosyal medya servisi Twitter’da da büyük yankı uyandırdı.

Robin Williams’ın trajik ölümünden sonra, 25 yaşındaki kızı Zelda Williams, Twitter ve Instagram’daki hesaplarını kapatma kararı aldı. Zelda Williams, bu yük nedeniyle, hayranlarına gereken ilgiyi gösteremeyeceğini beyan etti.

Zelda Williams, “Bir süreliğine Twitter ve Instagram’daki hesaplarımı kapatıyorum. Açıkça söylememem gerekirse, bu eylemim hayatımın sonuna kadar sürebilir.” açıklamasında bulundu.

Twitter üst düzey yöneticisi Del Harvey, gelişme üzerine açıklamada bulunarak “Zelda Williams ile empati kuruyoruz. Yaptığı şey en doğal hakkı. Biz de, Zelda Williams’ın hesabının kötü niyetli kişilerce istismar edilmesine izin vermeyeceğiz. Zelda Williams’ın saygınlığı bizim saygınlığımızdır. Merhumu ve ailesini desteklemek ahlaki açıdan borcumuzdur ve gereken her şeyi yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Bilindiği gibi, teknoloji devi Apple da kısa süre önce Robin Williams’a özel bir iTunes uygulama dükkanı kurmuştu.

Zuckerberg, Bill Gates’e Meydan Okudu!