Turkcell’lilerin Cebindeki Koç: FitWell

fitwell 1

Türkiye’den dünyaya açılan ve iOS 8 ile gelen “Sağlık” özelliği ile uyumlu ilk sağlıklı yaşam uygulamalarından FitWell, şimdi bu imkanı Turkcell’in desteği ile akıllı telefonlara getiriyor!

Kısa süre önce formunu korurken teknolojinin gücünden faydalanmak isteyenler için geliştirilen akıllı bileklik T-Fit’i piyasaya süren Turkcell, şimdi de fit bir vücuda sahip olmak isteyenlere özel içerikler sunan yeni mobil uygulama FitWell’le işbirliği yapıyor. Turkcell, “Cebinizdeki Koç” FitWell’in “premium” üyeliğini özel tekliflerle müşterilerine ulaştırıyor. Sağlıklı ve zinde bir yaşamı hedefleyenler için geliştirilen ve “ücretsiz” ve “premium” üyeliklerle herkesin yararlanabildiği FitWell, kişiye özel beslenme ve egzersiz programlarını akıllı telefonunuza taşıyarak sizi daha enerjik bir yaşama davet ediyor.

fitwell-1

Türkiye’den dünyaya yepyeni bir proje!

FitWell, sadece Türkiye’de değil dünyada fitness ve sağlıklı beslenmeyi tek bir uygulamada birleştiren kişiye özel spor ve sağlığın yeni adı ve adresi olmayı amaçlıyor. Apple’ın yeni tanıttığı iOS 8’deki Sağlık uygulamasıyla uyumlu çalışan FitWell, kendi alanında dünyadaki en gelişmiş örnekler arasında yer alıyor.

FitWell, uygulamaya girdiğiniz bilgileri baz alarak vücudunuzu analiz ediyor ve kendiniz için bir hedef belirlemenizi sağlıyor. Kilo vermeyi, kaslarını geliştirmeyi, vücudunu şekle sokmayı hedefleyen ve daha sağlıklı yaşamayı isteyen herkesin kolayca kullanabileceği bu mobil uygulama, size özel beslenme ve egzersiz programları hazırlıyor.

Turkcell’lilere özel FitWell ayrıcalığı!

Kasım ayında Android versiyonu da kullanıcılara sunulacak olan FitWell’i, dileyen herkes şu anda AppStore’dan “ücretsiz” yükleyerek kullanmaya başlayabiliyor. (http://trcll.im/fitwell) FitWell’i yükleyen herkes kişisel vücut analizi yapabiliyor, bir hedef seçebiliyor ve belirli sayıda egzersiz videosuyla sağlıklı bir yaşama doğru ilk adımlarını atabiliyor. İlk 3 ay boyunca sadece Turkcell’lilere sunulan “Premium üyelik” satın alındığında ise size özel hazırlanmış, hedefinize yönelik bir beslenme ve egzersiz programına sahip oluyorsunuz. Dilerseniz yüzlerce hareketten oluşan ana egzersiz programının yanı sıra tüm bölgesel ve tematik egzersiz programlarından da faydalanabilirsiniz. FitWell, bunlara ek olarak düzenli raporları, hatırlatmaları ve ipuçlarıyla sizi motive ediyor ve sizin gelişiminizi takip ederek size sürekli olarak yeni egzersizler sunuyor. Hedefinize ilerlerken geçtiğiniz tüm adımları gelişmiş log’lama sistemi sayesinde kaydedebiliyor ve kişisel gelişiminizi sürekli takip edebiliyorsunuz.

Aylık 9.99 TL’ye ya da yıllık abonelik taahüdüyle ayda 4.99 TL karşılığında alınabilen Premium paketten ilk 3 ay sadece Turkcell’liler faydalanabilecek. Dileyenler ise 55 TL’lik peşin ödeme karşılığında bir yıllık FitWell Premium üyelik ayrıcalığına sahip olabiliyor.

Iron Man 4 Geliyor