Turkcell Mobil Yazılım Seferberliğini Başlattı

TurkcellMIM

Turkcell, yeni projesi “Geleceği Yazanlar” ile yerli mobil yazılım seferberliği başlattı. Projeyle, Türkiye’nin genç ve dinamik nüfusunun mobil yazılımcı olmaya yönlendirilmesi amaçlanıyor.

www.turkcell.com.tr/gelecegiyazanlar adresinden mobil uygulama geliştirme konusunda eğitim alanlar Turkcell servislerini kullanarak Android, iOS ve Windows Phone gibi milyonlarca kişi tarafından kullanılan mobil platformlara yönelik yazılımlar geliştirebilecek.

TurkcellMIM2

Geleceği Yazanlar” projesine genç yazılımcıların ilgisi günden güne artarken, proje kendi ekosistemini de oluşturdu. Yazılımcıların kodlama yaparken karşılaştıkları sorunları eğlenceli bir şekilde ifade etmelerini amaçlayan uygulama Turkcell MİM ile şimdiden eğlenceli galeriler oluşmaya başladı bile. Sosyal medyanın yeni fenomeni olan caps’ler ile siz de kendi kodlama serüveninizde yaşadığınız sorunları, kendi caps’lerinizi oluşturarak arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Siz de kodlama maceranızı http://gy.turkcell.com.tr adresinde paylaşabilir, genç yazılımcıların duygularına tercüman olabilirsiniz.

Microsoft, Samsung’a Telefon Yaptırmayı Düşünüyor


Yorumlar kapatıldı.