Turkcell ’den Müzik Maratonu

Maraton3

Turkcell’in gençleri teknoloji alanında üretmeye yönlendirdiği mobil uygulama ve girişimcilik hareketi, Müzik Maratonu ile devam ediyor. 

Turkcell’in ekosisteme değer yaratma amacıyla gençlere yazılım ekonomisi alanında yeterlilik kazandırma hedefinin yeni adımı, Turkcell Müzik Maratonu oldu. Bu yeni maratonda katılımcı gençlerin müzik endüstrisi için fark yaratacak uygulamalara imza atması bekleniyor. Müzik ile ilgili herhangi bir konuda yenilikçi veya yaratıcı olduğunu düşünen ya da bir sorunu çözebileceğine inanan tüm girişimci ve geliştiricilerin katılımına açık olan Müzik Maratonu’nun başvuruları 14 Aralık’a kadar devam ediyor.

 Maraton1

Maratonda katılımcıların; sanatçılar, hayranlar ve müzik endüstrisinin tamamı için geliştirdikleri yenilikçi iş fikirlerinin sürdürülebilir bir iş modeli ile hayata geçirmeleri bekleniyor. Hayal gücünün sınırlandırılmadığı bu programda mobil uygulamadan web uygulamalarına, masaüstü uygulamadan fiziki ürünlere kadar uzanan geniş yelpazedeki projeler yarışma filtrelerinden geçerek birbiri ile eşit koşullarda yarışacak. 

Müzik dünyasında fark yaratacak fikirleriyle başarıyı yakalayan ekiplere Turkcell’in iş ortağı olma şansının yanı sıra en başarılı uygulama ekibine Uluslararası Müzik Festivali katılımı ve ilk üçe giren ekiplere toplam 30 bin TL para ödülü veriliyor. Yarışmada belli bir seviyeye gelerek başarı elde eden tüm ekipleri ayrıca sürpriz hediyeler de bekliyor.

Yarışmada en başarılı uygulamayı geliştiren yaratıcı ekip Cannes‘da düzenlenen MIDEM Uluslararası Müzik Festivali’ne katılma hakkı elde ederken, ilk üçe giren ekipler toplam 30 bin TL para ödülü kazanacaklar.

The Big Bang Theory’de Howard’ın Annesi Hayatını Kaybetti