Türk Telekom’ dan Akıllı Ev Telefonu

TurkTelekom

Artık ev telefonları da akıllanıyor. Türk Telekom bu sabah düzenlediği basın toplantısı ile akıllı ev telefonu E4′ ü duyurdu.

Türkiye’nin önde gelen iletişim şirketlerinden Türk Telekom bu sabah İstanbul’da düzenlediği basın toplantısında ev telefonlarında çığır açacak akıllı ev telefonu E4′ ü tanıtarak bir ilke imza attı. Akıllı Ev Telefonu

Android 4.2.2 işletim sistemine sahip E4, yeni nesil bir akıllı telefon deneyimi de sunuyor. 4 inç boyutlu, TFT panele sahip ekran 800×480 çözünürlüğünde. ARM tabanlı 1.3 GHz hızında çift çekirdekli işlemci ile çalışan E4, microSD kart desteği ile 32GB’a kadar arttırılabilir hafıza seçeneği sunuyor.

Türk Telekom’un türk kullanıcılarına özel olarak tasarladığı akıllı telefon bir çok ekstra yazılımsal özelliklerle de birleştirilmiş. Tüm numaralarınızı tek tuşla bu akıllı telefona aktarabiliyorsunuz. Ayrıca arama ve kişi optimizasyonuna yönelik bir çok yeniliğin de yer aldığı E4, TiviBu cep hizmetini de destekleyecek.

Akıllı ev telefonu E4, 24 ay taahhütle ayda 12 TL, ev avantaj tarifesindeki müşterilere 24 ay taahhütle ayda 2 TL ücretlendirme ile sunulacak.