Telefonunu Kaybetsen Bile Fotoğrafların Güvende : Turkcell Akıllı Depo

Turkcell Akıllı Depo

Turkcell Akıllı Depo sayesinde kullanıcılar, örneğin telefonlarından çektikleri fotoğraf veya videolara tablet veya bilgisayarlarından erişebiliyor, cihazları kaybolsa veya bozulsa bile içindeki dosyalarını kaybetmiyor.

Turkcell’in, dileyen herkesin fotoğraftan videoya, müzik dosyalarından önemli evraklara kadar tüm dosyalarını güvenle saklayabilmeleri için geliştirdiği Akıllı Depo bulut servisi, birinci yılında 1 milyondan fazla kullanıcı sayısına ulaşmayı başardı. Kullanıcıların cep telefonu, tablet veya bilgisayar üzerinden erişebildikleri ve diledikleri dosyayı saklayabildikleri Akıllı Depo, yüklenen dosyaların tek bir dokunuşla paylaşılabilmesine de olanak sağlıyor.

Turkcell Akıllı Depo

Yeni kullanıcılara 1 GB saklama alanı hediye

Bir yılda 32 milyonu aşkın dosyanın yüklendiği Turkcell Akıllı Depo’ya her saniye yeni bir fotoğraf yükleniyor. Bugüne kadar kullanıcıların 450 binden fazla fotoğraf albümü oluşturulan Turkcell’in kişisel bulut servisi üzerinde saklanan hatıraların güvenliği de yine Turkcell’in veri merkezlerinde şifrelenmiş şekilde sağlanıyor. Akıllı Depo, kolay kullanıcı deneyimi sunması bakımından da rakiplerinden ayrılıyor. Kullanıcılar dilerlerse telefonlarındaki fotoğrafları otomatik olarak Akıllı Depo’daki saklama alanlarına senkronize edebiliyor.

Akıllı Depo’yu ilk defa kullanmaya başlayanlara 1 GB saklama alanı hediye edilirken, Turkcell Platinum kullanıcılarına ise 50 GB’lık depolama alanı sunuluyor. Dosyaların Akıllı Depo kullanıcısı olmayan kişilerle paylaşabilmesine izin veren servis sayesinde kullanıcılar, büyük boyutlu dosyalar da kolayca paylaşılabiliyor.

Akıllı Depo uygulamasını indirmek ücretsiz
iOS ve Android kullanıcıları Akıllı Depo’yu Turkcell AppMarket, App Store ya da Google Play üzerinden de indirilebiliyor. www.turkcell.com.tr/akillidepo adresinden de ulaşılabilen kişisel bulut servisi için 1GB’lık ücretsiz kullanım alanını dolduran kullanıcılar dilerlerse ihtiyaçları olan depolama alanına göre Mini Paket (5GB), Standart Paket (50 GB) veya Mega Paket (250 GB) seçeneklerinden birisini de seçebiliyorlar.

Türk ve İngiliz Teknoloji Şirketleri Buluştu