Steelseries Oyun Severler İle Buluşuyor

sism mousepad

E-oyun ve e-spor dünyasının sevilen kahramanlarının yer aldığı Steelseries’e ait birbirinden renkli mousepad’ler, oyun mouse’ları, klavyeler ve oyun kulaklıkları Teknosa’da satışta.

Despec Bilgisayar, 2011’den bu yana Türkiye’de dağıtımını yaptığı Steelseries‘in yeni oyuncu ekipmanlarını, Kasım ayından itibaren Teknosa mağazalarında oyun severler ile buluşturuyor.

sims_mouse

Profesyonel E-Spor oyuncularına ve oyun oynama keyfini artırmak isteyen E-Oyun tutkunlarına hitap eden kaliteli ve yüksek performanslı yeni ürünler, profesyonel oyun alanındaki özgün yeteneklerin ve oyun severlerin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen kulaklık, klavye, mouse ve mousepad seçeneklerinden oluşuyor.

Despec’in Steelseries firması ile imzaladığı distribütörlük sözleşmesi dâhilinde Teknosa mağazalarında satışa çıkan Steelseries oyuncu ekipmanları arasında dünyaca ünlü SIMS oyununun ürünleri de yer alıyor.

sism_mousepad

Kulaklıklar

2004 yılından bu yana dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca oyuncu tarafından tercih edilen Siberia kulaklık markası, güçlü Steelseries Engine yazılımı ve üç boyutlu Dolby teknolojileriyle bir araya geliyor ve kazanmak isteyen oyunculara hitap ediyor. Hafifliği, benzersiz konforu ve özel ayarlı, tescilli hoparlörleriyle oyun ve ses pazarında kalite ve özgünlüğü yeniden tanımlayan kulaklık, yeni nesil Steelseries kulaklıklarının da temelini oluşturuyor.

Klavyeler

Tuşların yüksekliği, klavyenin açısı, makro ve medya tuşlarının konumu gibi daha pek çok ayrıntıyla rekabetçi oyuncuları cezbeden klavye, Steelseries Engine yazılımının sunduğu sayısız profil seçeneğiyle oyuncuların klavyelerini kendi ihtiyaçları doğrultusunda kişiselleştirmelerini sağlıyor. Steelseries klavyelerinin ortak özellikleri ise hızlı, tutarlı ve kişiselleştirilebilir olmaları.

sims_kulaklik

Mouse’lar

Hassasiyet, tutarlılık, performans, dayanıklılık ve üstün kişiselleştirme özellikleriyle mükemmel birer oyun aracına dönüşen Steelseries Mouse’ları, 2009’da Steelseries’in piyasaya sürdüğü gelmiş geçmiş en güçlü lazer mouse olan Sensei’yi aratmıyor. Steelseries, aynı başarısını 2014’te ergonomik bir sağ el mouse’u olan ve 30 milyon tıklama ömrü ile sektörde liderliğe oynayan Rival ile sürdürüyor.

Mousepad’ler

Oyun dünyasına eşsiz mousepad’ler sunan Steelseries, dünya çapında yenilmezliğiyle ün salan oyun takımlarının mousepad’lerini bu kez oyun severler ile buluşturuyor. Steelseries’in en yeni ergonomik ve pürüzsüz mousepad’leri Despec farkıyla artık Teknosa mağazalarında.

Citroen Cactus Otomobil Dünyasını Sarstı!