Sony Smart Watch 3 Ufukta Göründü!

xl xl Sony SmartWatch 3 lead

Rakipleri LG ve Samsung’un, akıllı saat modelleri birbiri ardına satışa sunması, Japon teknoloji devi Sony’nin de iştahını kabarttı. Sony Smart Watch 3 hakkındaki çoğu detay ortaya çıktı.

Sony Smart Watch 3’ün kesin satış tarihi belli olmasa da -ki bir mucize gerçekleşmezse Aralık ayına kadar görücüye çıkacak- Google, Smart Watch’e ait bazı yazılımları Play Store’da yayınlamaya başladı.

Sony’nin Android Wear işletim sistemi temelli akıllı saati Smart Watch 3, Eylül’de düzenlenen IFA organizasyonunda tanıtılmıştı.

 

Sony SmartWatch 2

 

Sony Smart Watch 3, akıllı telefon pazarının “premium” departmanında,  LG G Watch R ve Motorola Moto 360 ile amansız bir rekabete girecek. Amiral gemisi akıllı saatin fiyatı 250 dolar civarında olacak.

Sony Smart Watch 3, 1.8 inç 320 x 320 piksel LCD, 4 GB dahili saklama alanı kapasitesi ve Qualcomm Snapdragon 1.2 GHz işlemci gibi kalemlerle dikkat çekecek. Sony Smart Watch 3, bu temel özelliklere ek olarak; GPS yongası, microUSB girişi, elektronik pusula, jirosko ve basınç ölçer gibi ciddi silahlarla, rakiplerine meydan okuyacak. 

Sony Smart Watch 3’ün; siyah, pembe ve beyaz renklerde raflardaki yerini alması bekleniyor.

Amerika’nın En Çok Satan Oyunları Belli Oldu