Sony IMX686 sensörü ile çekilmiş fotoğrafları yayınladı

Sensor Kamera Sony IMX586

#İŞBİRLİĞİ

Kamera teknolojileri konusunda dünyanın önde gelen markalarından biri olan Sony, IMX686 sensorü ile çekilmiş fotoğrafları yayınladı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Sony’nin akıllı telefon pazarında pek de başarılı olmadığını biliyoruz. Sektörde Xperia modelleri ile boy göstermeye çalışan Japon teknoloji devi, son yıllarda iyiden iyiye gözden düştü. Fakat Sony’nin bu sektörden elde ettiği gelirler sadece telefon satışlarından ibaret değil.

Kamera teknolojileri konusunda dünyanın önde gelen isimlerinden biri olan Sony, akıllı telefonlar için kamera sensörleri üretiyor. Bugün hali hazırda satışta olan pek çok modelde Sony tarafından üretilen sensorler kullanılıyor.

sony IMX686

Nitekim önümüzdeki yıl bu senorlere bir yenisi daha eklenecek. Japon teknoloji devi 2020 yılında IMX686 sensorünü üreticilerin beğenisine sunacak. Yine muhtemelen pek çok üretici, fotoğraf odaklı modellerinde Sony imzası taşıyan bu sensorü tercih edecekler.

Uygun fiyatlı Redmi Note 8T tanıtıldı! Özellikleri için tıklayın

Peki bu sensorün ortalama olarak fotoğraf çekme kalitesi nasıl? Dilerseniz aşağıdan Sony tarafından yayınlanan fotoğraflara göz atarak IMX686’nın performansı hakkında bilgi edinebilirsiniz. (Diğer fotoğrafları görüntülemek için alt kısımdan sayfayı değiştiriniz.)

Sony IMX686 ile çekilmiş fotoğraflar!

Sony IMX686