Şimdi de Xbox mini buzdolabı geliyor

Xbox Series X ısınma sorunu

Microsoft buzdolabı üretme işini çok sevdi. Şimdi de Xbox mini buzdolabı geliyor. İşte konuya ilişkin detaylar.

Microsoft’un yeni nesil konsolu Xbox Series X buzdolabına olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Hatta Microsoft bu şekilde 3 özel buzdolabı tasarlayıp 2’sini yayıncılara 1’ini ise çekilişle bir takipçisine hediye etmişti.

Xbox şeklindeki buzdolaplarına yoğun ilgi olması Microsoft’a farklı bir sektörün de yolunu açtı. ABD merkezli yazılım devi artık buzdolabı da üretip satacak.

Elbette aklınıza öyle devasa bir buzdolabı gelmesin. Burada bahse konu Xbox Series X şeklinde bir mini buzdolabı. Dilerseniz bu buzdolabının tasarımına ve şekline aşağıdan göz atabilirsiniz.

Şimdi de Xbox mini buzdolabı geliyor

Şekli ile direkt olan Xbox One X‘i andıran bu buzdolabı fiyatıyla da Microsoft’un yeni nesil konsolunu aratmıyor. İlk etapta belli bölgelerde satışa sunulacak olan ürünün fiyatı 499 dolar olarak belirlenmiş. Dürüst olmak gerekirse bu fiyatın biraz yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Şimdilik bu buzdolabının ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı bilinmiyor. Olurda sunulursa fiyatı muhtemelen 4000 TL’den aşağıya olmayacaktır. 4000 TL de böyle bir mini buzdolabı için değer mi biraz düşünmek gerekiyor.

Elbette bu özel bir ürün. Yani normal bir mini buzdolabı değil. Bu ürünü almak isteyenlerin de öyle 3’e 5’e bakacağını çok fazla düşünmüyoruz. Dip not olarak belirtelim. Xbox mini buzdolabı bu yıl içerisinde raflardaki yerini almış olacak.

Xbox üç oyun stüdyosu daha alacak