Şarj olurken alev alan ikinci Galaxy Note 7!

yanmis note 7

Samsung Galaxy Note 7’nin şarj olurken yanmaya başlaması konusunda ikinci bir haber geldi. Note 7’ler güvensiz mi? İşte detaylar.

Geçtiğimiz hafta Samsung Galaxy Note 7 modelinden ilk üzücü haber gelmişti. Bir kullanıcı, telefonunun şarj olurken yanmaya başladığını dile getirmiş, bu iddiasını ise fotoğraflarla ispatlamıştı. Ancak daha sonra, o kullanıcının orijinal olmayan bir dönüştürücü kullanması sebebiyle telefonunun yandığının söylenmesi şüpheleri gidermişti. Şimdi ikinci bir olay daha gündemde.

Gerek tasarımı gerekse donanım özellikleriyle Android cephesinin en gelişmiş akıllı telefonlarından biri olan Samsung Galaxy Note 7, kısa sürede çok popüler bir cihaz olmayı başardı. Dolayısıyla yakın zamanda meydana gelen ikinci kaza akıllarda soru işaretleri uyandırıyor.

BusinessKorea’nın haberine göre yaşanan ikinci kazada kullanılan şarj ekipmanı tamamen orijinaldi. Haber sitesinde yer alan detaylara göre, ikinci kaza Güney Kore’nin popüler sosyal ağı Kakao üzerinden paylaşıldı. Ancak paylaşım kısa süre içerisinde silindi.

Samsung’un ilgili telefonu incelemeye aldığı iddia ediliyor. Eğer iddialar doğruysa, telefonu yanan kullanıcıyla Samsung arasında bir tazminat gündeme gelecek. Ancak Samsung bu olayın duyulmasını istemiyor.

Eğer Samsung Galaxy Note 7 modelinde şarj olurken böyle aksaklıklar meydana gelmesinde kronik bir sorun etkiliyse, ilgili haberlerin sayısı artacaktır. Konuyu yakından takip edeceğimizi belirtelim. Sizce Note 7 modelinde bu çeşit bir kronik arıza olabilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Galaxy Note 7 için en sağlam 5 kılıf!