Samsung’dan Galaxy Tab S5e için yeni video

maxresdefault 24

Teknoloji sektörünün önemli isimlerinden biri olan Samsung, kısa süre önce resmiyet kazanan yeni tableti Galaxy Tab S5e için yeni bir video yayınladı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Son dönemde tablet sektörünün iyiden iyiye daraldığı bilinen bir gerçek. Zaten mevcut pazara baktığımızda Apple, Samsung ve Huawei gibi isimler haricinde, tablet üretimine devam eden pek bir firma olmadığını görüyoruz.

Hatırlanacağı üzere Samsung, kısa bir süre önce şık tasarımıyla dikkat çeken Galaxy Tab S5e modelini tanıtmıştı. 10.5 inçlik bir ekrana sahip olan tablet 5.5mm’lik kalınlığıyla, incelik ve hafiflik anlamında rakipsizdi.

Galaxy Tab S5e için yeni reklam videosu

Samsung geçtiğimiz gün yayınladığı yeni reklam videosunda tabletinin bu yönlerini ön plana çıkardı. Öyle ki Galaxy Tab S5e’nin bir kuşun bile tutup kaldırabileceği kadar hafif olduğu ima ediliyor. Elbette bu pek de mümkün değil.

Dip not olarak hatırlatalım. 4 Nisan itibariyle raflardaki yerini alan tablet gücünü Snapdragon 670 yonga setinden aldıyor. Sistemini 4GB RAM ile destekleyen Galaxy Tab S5e’nin dahili depolama alanı ise 64GB. Elbette isteyenler için 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanına sahip bir modelin de bulunduğunu belirtelim.

7040 mAh kapasitesine sahip ortalama bir bataryadan beslenen tabletin ekran çözünürlüğü ise 2560 x 1600 px. 16:10 en boy oranına sahip 10.5 inçlik ekranla gelen tabletin Avrupa’daki satış fiyatı ise 420 euro olarak açıklanmıştı.

Galaxy A2 Core sudan ucuz olacak