Samsung o projesinden verim alamadı

Samsung ve Mastercard bir parmak izi ödeme kartı üzerinde çalışıyor

2015 yılında Samsung, çevre dostu olma çabasıyla eski akıllı telefon modellerini getirmek için geri dönüşüm programını başlattı. Bununla birlikte, şirket tarafından paylaşılan yeni bir araştırma- veri paylaşımına göre, bu programın eski cihazların yalnızca% 0,0019’unu getirmeyi başardığını gösteriyor.

Güney Koreli teknoloji devi paylaştığı veriler gösterdi ki Geri dönüşüm programının planlanan veya hedeflerinin çok gerisinde kaldıklarını gösteriyor. Markanın girişimi çevre için iyi olsa da rakam, şirketin bu konuda hala geride kaldığını ortaya koyuyor.

2015’ten bu yana, Samsung ‘un kampanyasına Mayıs 2019 itibarıyla yalnızca 38.000 telefon katıldı. Bu, gelen cihaz sayısının Şubat 2019 itibarıyla dolaşımda olan toplam 2 milyar Galaxy cihazının yalnızca% 0,0019’unu temsil ettiği anlamına geliyor. Bu da hedeflerinin çok gerisinde kaldığını gösteriyor.

uukuk

Özellikle, şu anda ürün yaşam döngüsünde olan cihazları bulmak zor, özellikle de milyarlarca dolarken. Dahası, bu Galaxy cihazlarının birçoğu, cihazı satın alan müşteri tarafından hala kullanılıyor, ancak bunlardan birkaçı ikinci el pazarına girebilirdi. Özellikle, bu akıllı telefonların bir kısmı Galaxy Upcycling programının bir parçası olarak yeniden tasarlanmış olabilir.

Farkında olmayanlar için, miktarı sınırlı olan nadir toprak metalleri kullanılarak yapılmış her telefon. Bunlar gezegen için kötüdür ve kötü çalışma koşullarında çalışan madencileri de içerir. Bu nedenle, eski cihazların getirilmesi, şirketlerin bu malzemeleri yeniden tedarik bir nevi satın alma işlemini yapmak zorunda kalmadan geri dönüştürmelerini sağlayacaktır.

Realme Watch 2 için özellikler belli oldu