Samsung HDR10+ Adaptive için düğmeye bastı

Samsung, yeni televizyonlarını bu tarihte görücüye çıkaracak

Samsung’un yakında çıkacak olan QLED TV’leri HDR10+ Adaptive özelliğine sahip olacak. Peki, bu özellik bizlere ne katacak?

Samsung’un 2021 için yeni nesil QLED TV’lerinin piyasaya sürülmesi için geri sayım başladı. Samsung şimdi yeni serinin Film Yapımcısı Modu desteğinin yanı sıra HDR10+ Adaptive özelliğini de destekleyeceğini duyurdu.

2021’deki TV’ler görüntüleme kalitesi ile ön plana çıkacak

HDR10 + Adaptive ile Samsung QLED TV’ler, HDR10 + LLC tarafından belirtilen yönergeleri izleyerek, çeşitli aydınlatma ortamlarını tanımak ve resmi sahne sahne dinamik olarak optimize etmek için ışık sensörünü kullanacak. Bu, kullanıcının müdahalesine gerek kalmadan HDR deneyimini geliştirir.

Televizyonlarda ayrıca film yapımcıları, stüdyolar ve tüketici elektroniği üreticileriyle ortaklaşa oluşturulan Film Yapımcısı Modu için destek de yer alacak. Samsung TV’ler artık Amazon Prime Video’daki içerik için Film Yapımcısı Modu ve HDR10’u otomatik olarak etkinleştirecek.

Galaxy S21 hakkında yeni bilgiler geldi

Duyuru hakkında yorum yapan Samsung Electronics’te Görsel Ekran İşinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Younghun Choi şunları söyledi; Tüketiciler evde daha fazla zaman geçirdikçe Samsung, tüketicilerin eğlence deneyimini evlerinin rahatlığında zenginleştirmenin yollarını arıyor. Tüketicilerin evde HDR izleme deneyimini geliştirecek ve dünyanın her yerindeki tüketicilerimize orijinal kalitede sinema deneyimi getirecek akıllı görüntü kalitesi çözümleri sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

HDR10+ Adaptive

Son olarak 2021 yılında 8K TV modellerinin yaygınlaşacağını ve fiyatlarda bir nebze de olsa indirimler yapılacağını belirtelim.