Samsung Galaxy S6 Edge’i Dağıttılar!

samsung galaxy s6 edge2

Güncel elektronik ürünlerin içini açarak tamir edilebilirlik durumları hakkında ayrıntılı bilgiler veren iFixit, bu sefer ön incelemesine sitemizden yer verdiğimiz Samsung’un kavisli ekrana sahip Galaxy S6 Edge modelini masaya yatırdı.

Kısa süre önce metal gövdeli HTC One M9’un içini açan iFixit, Samsung Galaxy S6 Edge’yi de es geçmedi ve akıllı telefonu 19 adımda açarak 10 üzerinden 3 puan verdi.

Bu puanıyla tamirinin zor olduğu akıllı telefonlar arasına yerleşen Samsung Galaxy S6 Edge; olumsuz yorumları şu konulardan aldı: Ön ve arkada cam kullanılması nedeniyle kırılma katsayısının yüksek oluşu, arka camda yüksek oranda yapıştırıcı malzeme kullanılması nedeniyle açılmasının zor olması, bataryanın arka cam üzerine yapıştırılması ve ana çerçeve ile ana kart altına konumlandırılması nedeniyle değiştirilmesinin zorlaşması ve ekrana zarar vermeden ön camın çıkartılamıyor oluşu.

samsung galaxy s6 edge

Olumlu yorumları ise şu konulardan aldı: Birçok parçanın modüler olmasından dolayı rahat değiştirilebiliyor oluşu ve Samsung Galaxy S5’in tasarımı üzerinde gidilen geliştirmelerle artık ekran bölümünü çıkartmak için ana kartın çıkartılmasına gerek kalmıyor oluşu. iFixit tarafından Samsung Galaxy S6 Edge için hazırlanan sayfaya göz atarak detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bill Gates’den Çok Özel Mesaj!