Samsung Galaxy S21 Ultra 5G yeni rengiyle dikkat çekiyor

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G is yeni rengiyle dikkat çekiyor

Bu yılın başlarında Phantom Black, Phantom Silver, Phantom Titanium, Phantom Navy ve Phantom Brown renklerinde tanıtılan Samsung Galaxy S21 Ultra 5G şimdi yeni bir renkle geliyor. Karşınızda Navy rengi.

Üzücü olan kısım ise cihazın bu yeni renk çeşidi şu anda yalnızca Best Buy aracılığıyla tek bir bellek yapılandırmasında mevcut: 8 GB RAM + 128 GB depolama. İnternette karşımıza çıkan birimin fiyatı ise 1.100 ABD Doları. Yeni rengin yanı sıra, Navy renk modelindeki diğer her şey diğer renk sürümleriyle aynı kalıyor, yani Snapdragon 888 SoC, 6.8″ QHD+ 120Hz Dinamik AMOLED ekran, 108MP dörtlü kamera, 40MP selfie kamera ve 5.000 mAh pil ile birlikte geliyor. 25W kablolu ve 15W kablosuz şarj da dahil.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G is yeni rengiyle dikkat çekiyor

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, doğal 120Hz destekli, buna uyarlanabilir geniş bir 1440p ekrana sahip. Ayrıca, biri 3x, diğeri 10x optik zoom için olmak üzere iki özel telefoto kamera ile geliyor. Ultra geniş kamerası, makro çekimler için çalışan otomatik odaklama özelliğine sahip. Yeni Ultra ayrıca ultra geniş bant desteği ve sürpriz, sürpriz, S-Pen desteği de sunuyor. Samsung Galaxy S21 Ultra’da S-Pen soketi yok ve birlikte verilen bir ekran kalemi de yok. Ancak, herhangi bir S-Pen’in yanı sıra S21 Ultra için yeni duyurulan S-Pen’i ve yakında çıkacak olan S-Pen Pro’yu kullanabilirsiniz.

Peak DSL ve Hero DSL : Keenetic’in yeni üst düzey modem ailesi