Samsung Galaxy Note 5’e güncelleştirme geldi!

galaxy note 5

Samsung, Phablet cihaz sınıfına mensup olan Galaxy Note 5’ine güncelleştirme sundu. Konuyla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Samsung’un Galaxy Note 5’ine sunduğu güncelleştirme hem Güvenlik Güncelleştirmelerini hem de Performans İyileştirmesini içinde barındırıyor.

Samsung Galaxy Note 5’e güncelleştirmeyi OTA yoluyla sundu. Samsung’un böyle bir güncelleştirme sunmasının ise bir sebebi var.

Yeni güncelleştirme; kritik sorunları çözen Güvenlik Güncelleştirme Sertifikalarına ve Cihazlarla Adresleme Problemi Sorunu yaşanmasının da önüne geçiyor.

Bu da telefonda yer alan pek çok Uygulamanın, Güvenlik Açığı sorunu yaşamasının ve Hackerların saldırısına maruz kalmasının da önüne geçiyor.

galaxy note 5

Bu ara Android denilince akla ilk gelen şey hep Güvenlik Açıkları olmaya başladı. Zararlı bir Malware’i kodlayan Hackerlar; bundan birkaç gün önce Microsoft Word’un gizli dosyalarına ulaşarak Kullanıcıların şahsi E-Postalarına da erişmişti.

Anlaşılan bu sorun çoğu Androidli cihazı epey bir tehlikeye sokmuşa benziyor. Ayrıca yeni güncelleştirme Galaxy Note 5’e Batarya Dopingi de yapıyor.

Güncelleştirme 39 MB boyutunda. Güncelleştirmeyi; Ayarlar- Cihaz Hakkında-Yazılım Güncellemeleri bölümüne uğrayarak Galaxy Note 5’inize kurabilirsiniz. Güncelleştirmeyi Wi-Fi yoluyla indirmenizi tavsiye ederiz.

Tizen’li Samsung Z3 ilk güncellemesini aldı