Şampiyonlar Ligi’nin İlk Maçında Kablosuz İnternet Keyfi

ttnet wifi

Galatasaray Spor Kulübü ile TTNET’in, futbolseverlere yüksek kapasite ve hızda internet erişimi sağlamak üzere yaptığı işbirliğiyle kullanıma sunulan “GS TTNET WiFi” servisi, Türkiye’nin ilk akıllı stadı Türk Telekom Arena’da kullanıcılar ile buluşuyor.

Galatasaray’ın, UEFA Şampiyonlar Ligi grup karşılaşmalarının ilk maçında Belçika’nın R.S.C. Anderlecht takımını Türkiye’nin ilk akıllı stadı Türk Telekom Arena’da konuk etmesiyle, hem Galatasaraylı taraftarlar hem de Belçikalı taraftarlar kesintisiz kablosuz internet bağlantısının keyfini yaşayacak.

İki kulübün taraftarı, yüksek kapasite ve hızdaki 5. nesil GS TTNET WiFi hizmeti sayesinde, maçın en heyecanlı dakikalarını anında paylaşabilecek. Stadyuma özel geliştirilmiş ekipmanların kullanıldığı, kullanıcıların cihazlarına bağlı olarak 400 Mbps’ye kadar varan hızlarda, binlerce kişinin aynı anda internete bağlanabileceği en büyük TTNET WiFi noktası olan stadyumda, TTNET müşterileri internet paketleri dahilindeki hediye WiFi dakikalarını doya doya kullanabilecek. GSNET’li taraftarlar da 1905 dakika hediye WiFi dakikalarıyla GS TTNET WiFi’a bağlanabilecek.

ttnet wifi

TTNET abonesi olmayan taraftarlar ise, kredi kartları ile ön ödemeli paket alarak servisten yararlanabilecek. Ön ödemeli paketlerde; TTNET WiFi Günlük 120 dakika paketi 7 TL, TTNET WiFi Günlük Sınırsız Paketi ise 10 TL’ye sunulacak. TTNET müşterileri, hediye dakikaları bittiğinde aylık 600 dakikalık TTNET WiFi Ekstra paketini 3 TL’ye satın alabilecekler.

2014-2015 sezonunda başlayan ve 2019-2020 futbol sezonu bitimine kadar sürecek “GS TTNET WiFi” kablosuz internet servisi, Türk Telekom Arena Stadyumu’nda oynanacak tüm karşılaşmalarda aktif olacak.

Microsoft Mojang’ı Satın Aldığını Açıkladı