Quickoffice Uygulaması Ücretsiz

Quickoffice Ücretsiz

Google, Quickoffice uygulamasının Android ve iOS için artık ücretsiz olduğunu ve 26 Eylül tarihine kadar indirenlere de 10 GB’lık ek Google Drive depolama alanı sunulduğunu duyurdu.

Daah önce Apple’ ın, ofis uygulamalarını daha etkin kullanılmasını sağlayan 18 TL değerindeki iWork uygulamasını yeni telefonları için ücretsiz olarak sunmaya başlaması ile gelişen rekabetle bu sefer de Google, en popüler uygulamalardan biri olarak bilinen Quickoffice’in, Android ve iOS platformlarında ücretsiz olduğunu resmi olarak duyurdu. 15 dolarlık fiyat ile ulaşabildiğimiz Quickoffice uygulaması, Microsoft Word, Excel ve PowerPoint gibi popüler ofis yazılımlarının dökümanlarını oluşturma ve düzenleme imkanı sunuyor. Ayrıca zip uzantılı dosyaların da açılmasını sağlıyor.

Quickoffice Ücretsiz
Quickoffice Ücretsiz
Android ve iOS platfromlarında Quickoffice uygulamasını 26 Eylül tarihine kadar ücretsiz olarak sunmaya başlayan Google ayrıca uygulamayı indirenlere 2 yıl boyuca 10 GB’lık Google Drive depolama alanı da sunuyor. Google ve Quickoffice’ in yaptığı bu işbirliği ile Microsoft Office ile uyumlu çalışabilen Quickoffice uygulamasını ücretsiz bir şekilde indirip kullanabileceğiz.