Prey for the Gods duyuruldu!

Prey for the Gods duyuruldu

No Matter Studios tarafından geliştirilen Prey for the Gods oyunu duyuruldu.

Yapımcı firma tarafından yapılan açıklamaya göre oyun Shadow of the Colossus’tan esinlenerek yapılmış.

Prey for the Gods duyuruldu!

No Matter Studios tarafından geliştirilen ve sadece PC platformuna özel olarak çıkışını gerçekleştirecek Prey for the Gods duyuruldu. Yapımcı firma tarafından yapılan açıklamaya göre oyun Shadow of the Colossus oyunundan esinlenerek yapılmış.

Son dönemlerden yeni nesil konsol savaşlarının kızışması, yapımcı şirketlerinde konsollara ağırlık vererek oyunlar geliştirmeye başlamasına neden olmuştu. PC’ye özel üretilen yapımlar ise her geçen gün azalarak unutulma aşamasına gelmişti. No Matter Studios’un bu girişimi ise PC oyunculuğu adına umut verici bir haber olarak karşımıza çıkıyor.

Her ne kadar konsol oyunlarına olan ilgi gün geçtikçe artsa da, PC oyunculuğnun her zaman ön planda olacağını düşünüyorum. Bununla beraber PC oyunlarının kalitesinin, konsollara oranla bir tık daha fazla olduğu aşikar. Geçtiğimiz aylarda yapılan bir araştırmayı da hatırlatmak gerekirse, konsol savaşlarının her geçen gün kızışmasının bir süre sonra duracağı ve konsol kullanımının azalacağı hususunda görüş birliğine varılmıştı.

No Matter Studios’un yayınladığı resmi fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz;

CCleaner, Windows’u bozuyor!