Pokemon Go için yeni evrim objeleri!

pokemon go 1

Pokemon Go için yakında yayınlanacak olan devasa güncellemenin farklı evrim metotlarını da beraberinde getireceği ortaya çıktı. İşte detaylar.

2016’nın hasılat rekortmeni Pokemon Go, yakında devasa bir güncelleme ile oyun severlerin karşısına çıkacak. Uzun süredir konuşulan bu güncelleme ile 2. jenerayon pokemonların büyük bir bölümü oyuna eklenmiş olacak.

Niantic tarafından yapılan açıklamada 2. jenerasyona ait 80 pokemonun güncelleme ile oyuna ekleneceği belirtilmişti. Yeni ortaya çıkan detaylara göre, bu pokemon sayısı bazı evrim taşları sayesinde biraz daha artacak.

Pokemon Go yapımcı ekibi tarafından yapılan açıklamada, güncelleme ile birlikte oyuna bazı özel evrim objeleri de eklenecek. Bu objeler bazı pokemonlar üzerinde kullanılabilecek ve onları özel bir evrim basamağına taşıyacak.

Bu evrim olayından ile ilgili pokemonların listesine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Dragon Scale: Seadra’yı Kingdra yapacak
King’s Rock: Poliwhirl’ü Politoed, Slowpke’u Slowking yapacak
Metal Coat: Onix’i Steelix, Scyther’i Scizor yapacak
Sun Stone: Gloom’u Bellossom, Sunkern’i Sunflora yapacak
Upgrade: Porygon’u Porygon 2 yapacak

Bu evrim objeleri sayesinde 1. jenerasyondaki bazı pokemonları 2. jenerasyona taşıyabileceksiniz. Peki bu objeleri nasıl elde edeceksiniz? Yetkililerin açıklamasına göre bu evrim objeleri pokestoplarda bulunacak. Sizin de tahmin edebileceğiniz üzere, bu objelerden birini bulabilmek için belki de onlarca pokestop gezmeniz gerekebilecek. Yine de oyuna böyle bir farklılığın gelmesi, güzel olacaktır.

Öte yandan, Pokemon Go’nun ülkemizde hala resmi olarak yayınlanmadığını da hatırlatalım.