PewDiePie’nin oyunu Legend of Brofist çıktı!

pewdiepie mobil oyun

YouTube’un en popüler isimlerinden PewDiePie, yıllardır oyuncuları ekran başına kitlemeyi başarıyordu. Ancak artık yeni mobil oyunu ile kullanıcıları mobil cihazlarına da kitleyecek gibi duruyor. PewDiePie’ın mobil oyunu Legend of Brofist yayınlandı. Detayları haberimizde.

pewdiepie-mobil-oyun

YouTube’un en ünlü isimlerinden PewDiePie, oyun videoları ile tanınıyor. Yaklaşık 40 milyonluk abonesiyle dünyanın en büyük YouTube kanalları arasında yer alan oyuncu, YouTube’un en çok kazananları listesinde de yer alıyor. Daha önce yılda yaklaşık 7 Milyon Dolar kazandığı gündeme gelmişti. Şimdi ise PewDiePie: Legend of Brofist isimli yeni bir mobil oyun ile PewDiePie, mobil cihazlarda yer almaya hazırlanıyor.

PewDiePie şimdide mobil oyunu ile karşımıza. PewDiePie: Legend of Brofist isimli oyun Android için Google Ply Store’da ve iOS için App Store’da yerini aldı. 2 boyutlu bir platform oyunu olarak karşımıza çıkan yapım eğlenceli ve hızlı dinamikleriyle dikkat çekiyor. Karakteriniz ile maceradan maceraya atlayabileceğiniz bu fantastik oyunda diğer popüler YouTube oyun kanallarının sahipleri de yer alıyor. Oyun iOS’ta 12.99 TL, Play Store’da ise 15.49 TL’ye sevenlerini bekliyor. PewDiePie: Legend of Brofist’in tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Google’dan ilginç telefon patenti!