Oscar ödülleri dağıtıldı: İşte kazananların listesi

2019 Oscar Ödülleri

Uzun bir süredir beklenen Oscar ödülleri dağıtıldı. Birçok kişi bu anı bekliyordu. Peki kimler hangi ödülleri kazandı. İşte konuyla alakalı merak edilen tüm detaylar.

Oscar ödülleri dağıtıldı ve eşsiz bir gece yaşandı. 2021 Oscar ödül töreni Türkiye saatiyle 03:00’da başlatıldı ve uzun bir süre devam etti. Hemen ardından kazanan isimler teker teker belli olmaya başladı. Şimdilik gelen sonuçlara göre en iyi yapım tasarımı MANK filmine verildi. Ayrıca en iyi yardımcı kadın oyuncu Youn Yuh-jung oldu.

Merak edilen ödüllerden birisi de en iyi görsel efekt ile ilgiliydi. İnternet bu ödülü almayı başardı. Filmin görsel efektleri gerçekten de başarılı diyebileceğimiz bir konsepte sahipti. En iyi belgesel ödülünü ise My Octopus Teacher aldı. En iyi kısa belgesel Colette olarak kayıtlara geçti.

Oscar ödül töreni büyüleyici bir şekilde yapıldı

Işıltılı dünyanın kapılarını sonuna kadar aralayan Oscar ödül töreni yine bildiğiniz gibiydi. Birçok ödül dağıtıldı ve merakla beklenen sonuçlar geldi. Bu sonuçlardan devam etmek gerekirse en iyi kısa film Two Distant Strangers oldu.

en iyi kostüm tasarımı Ann Roth

En iyi ses kurgusu Sound Of Metal, en iyi yönetmen ödülü Nomadland ile Chloé Zhao, en iyi kostüm tasarımı Ann Roth, en iyi saç ve makyaj tasarımı Sergio Lopez-Rivera, Mia Neal ve Jamika Wilson, en iyi yardımcı erkek oyuncu Daniel Kaluuya oldu.

Oscar 2021 adayları belli oldu!

Sonuçlar genel olarak sürprizdi. Oscar ödülleri dünyanın en itibarlı ödüllerinden bir tanesi olarak görülüyor. Peki siz bu kazananlar listesi ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Kendi favorilerinizi yorumlar bölümünden bizlere paylaşabilirsiniz.