OnePlus 6 ve 6T, Ağustos ayından itibaren Android 11 beta sürümlerini alacak

OnePlus 6 ve 6T, Ağustos ayından itibaren Android 11 beta sürümlerini alacak

OnePlus 6 ve OnePlus 6T, 2018’de yıl boyunca çeşitli noktalarda piyasaya sürüldü ve bu nedenle ikisi de iki yıldan daha eski. Öyle olsa bile, şirket görünüşe göre bu cihazlar için Android 11 güncellemeleri üzerinde çalışıyor. 

OnePlus, OnePlus 6’nın ve OnePlus 6T’nin yakında Android 11 ile OxygenOS 11 güncellemesini alacağını duyurdu. Yazılım piyasaya sürüldüğünde, OnePlus 6 için üçüncü büyük işletim sistemi güncellemesi ve OnePlus 6T için ikinci büyük işletim sistemi güncellemesi yapacak. Şirket, Perşembe günü bir forum gönderisinde duyuruyu yaptı ve güncellemelerin Ağustos sonunda geleceğini ortaya çıkardı. OnePlus, “OnePlus 6 ve 6T için Android 11 Açık Beta sürümünün Ağustos sonunda piyasaya sürülmesi planlanıyor, lütfen daha fazla ayrıntı için Topluluk gönderilerimizi takip etmeye devam edin.” dedi.

OnePlus 6 ve 6T, Ağustos ayından itibaren Android 11 beta sürümlerini alacak

Bu, OnePlus 6 ve OnePlus 6T sahipleri için harika bir haber; ilki Mayıs 2018’de Android 8.1 Oreo ile, ikincisi ise Ekim 2018’de Android 9 Pie yüklü olarak piyasaya sürüldü. Hem 6 hem de 6T için yazılım güncellemelerinin birleştirilmiş olduğu göz önüne alındığında, Android 11 tabanlı OxygenOS 11 güncellemesi muhtemelen her iki cihaz için de son büyük işletim sistemi güncellemesi olacaktır. Diğer bir deyişle, her iki cihazın da Android 12’ye güncellenmesini beklemeyin. OnePlus, ürünlerinin çoğu için iki yıllık Android işletim sistemi güncellemelerini ve üç yıllık güvenlik yaması güncellemelerini garanti ediyor (yalnızca bir yıllık işletim sistemi güncellemeleri ve iki yıllık güvenlik güncellemeleri alan Nord N10 ve N100 hariç).

Huawei önümüzdeki ay FreeBuds 4, Watch 3’ü piyasaya sürebilir