One Plus X duyuruldu

one plus

Çinli telefon üreticisi merakla beklenen yeni telefonu One Plus X Onyx’i duyurdu.

One Plus X Onyx; Seramik bir gövdeye sahip olacak ve telefonun satış fiyatı 250 Dolar yaklaşık olarak 734 TL olacak. Telefon orta seviye bir telefon olarak karşımıza çıkacak.

Telefon; Avrupa Kıtasında, Kasım ayında satışa sunulacak. One Plus X adlı model, 2 şekilde piyasaya sürecek. Bunlardan ilki One Plus Onyx, diğeri de Ceramic Edition olacak. One Plus X siyah ve seramik renk seçeneklerine sahip olacak.

Bunun anlamı One Plus X’in geniş bir renk seçeneğine sahip olmayacağı. One Plus X’in avrupa kıtasındaki resmi çıkış tarihi 5 Kasım, ABD’de ise 19 Kasım.

one plus x

One Plus X şu özelliklere sahip olacak: 4 çekirdekli İşlemciye sahip Qualcomm Snapdragon 801 yongaseti, 3 GB Ana Bellek, 16 GB dâhili depolama alanı, micro SD girişi ile telefonun depolamanı alanı daha da arttırılabiliyor.

Maksimum destek 128 GB olacak. 5 inçlik AMOLED ekranın çözünürlüğü ise Full HD: “1920×1080”. Telefonun piksel başına düşen sayısı yani PPİ oranı 441. 2525 mAh bataryalı telefonun işletim sistemi ise Android Lollipop 5.1.1.

Star Wars oyunlarına bir yenisi daha ekleniyor