Note 8 ‘in Çektiği Örnek Fotoğraflar Yayınlandı

galaxy note 8 camera main

Kamerasıyla dikkat çeken çiçeği burnunda amiral gemisi Note 8’in hem geniş hem de zoom’lu kamerasıyla çekilen örnek fotoğraflar yayınlandı.

Bildiğiniz gibi Galaxy Note 8 dün akşam resmen lanse edildi ve model hakkında pek çok şey konuşuldu. Cihazın en çok beğenilen özelliklerinden biriyse hiç şüphesiz çift arka kamerası oldu. 12 MP çözünürlüğünde fotoğraflar çekebilen cihaz, geniş açılı ana kamera ve 2x zoom’lu ikinci kameraya sahip. Başka bir deyişle kalite kaybı olmadan fotoğraflarda 2x yakınlaştırma sağlayabiliyorsunuz. Telefonun sahip olduğu ana kameranın diyaframı f/1.7 , ikinci kamera ise f/2.4 açıklığında. Şirket, böylece hem portre hem de gece fotoğraflarında iddialı bir konumda olmuş.

Öne çıkan kameralara ait bazı fotoğrafları Samsung paylaştı. Aşağıdaki rakamlara tıklayarak galerimizi gezebilir ve her iki kameranın çektiği fotoğraflara göz atabilirsiniz.

Öte yandan 6.3 inç ekranlı telefonun tartışılan ve beğenilen başka özellikleri de var. Örneğin geliştirilmiş S-Pen de çok dikkat çekici ögelerden bir tanesi oldu. Bunun yanında 3300 mAh pil kullanılması, kafalarda yeterli olacak mı sorunu bıraktı. Samsung bu konuda tabiri caizse sütten ağzı yandığı için yoğurdu üfleyerek yiyor.

Ana kamera (f/1.7)

Galaxy-Note-8-official-sample-main-camera-1-640x480