Motorola Moto Z4 ile üst segmente geri dönüyor!

Motorola Moto Z4

Uzun zamandır orta segmente hitap eden Motorola Moto Z4 modeli ile üst segmente geri dönüyor. Motorola Moto Z4’te amiral gemisi modellerde kullanılacak olan Snapdragon 8150 yonga seti yer alacak.

Uzun bir süredir üst segmenti pas geçen Motorola, bu sessizliği 2019 yılında bozacak gibi görünüyor. Bugün gelen bilgilere göre; Motorola, Moto Z4 modeli ile tekrardan üst segmente odaklanacak. Hatta bu odaklanma Qualcomm’un Aralık ayında tanıtacağı Snapdragon 8510 yonga seti ile olacak.

Motorola Moto Z4 özellikleri ile büyüleyecek!

Snapdragon 8510 ile şahlanacak olan Motorola, Moto Z4 modelinde ekran içi parmak izi sensörüne de yer verecek. 4 GB RAM ile beselenecek olan bu telefonda 5.5 inç ila 6.0 inç arasında çentikli bir ekranın yer alacağı söyleniyor.

Snapdragon 8150 tanıtım tarihi açıklandı!

Moto Z4, firmanın sevilen Moto Mod desteğine de sahip olacak. 5G teknolojisini teoride değil pratikte destekleyecek ile telefonalardan olması beklenen Moto Z4, Android 9.0 Pie sürümü ile kutusundan çıkacak.

Tahminlere göre telefonda; çift arka kamera kurulumu olacak. Ancak bu kameraların kaç megapiksel olduğu ve diyafram açıklığının en kadar olacağı bilinmiyor.

Motorola Moto Z4