Moto X Force’un Ne Zaman ve Nerede satışa çıkacağı belli oldu

moto x force

Motorola’nın yeni model telefonu Moto X Force’un; ne zaman ve nerede satışa çıkacağı belli oldu. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Konuyla ilgili bilgileri IBNLive sitesinden aldık. Moto X Force şu özelliklere sahip olacak: 8 çekirdekli İşlemciye sahip Snapdragon 810 yongaseti telefonda yer alacak.

3 GB Ana Bellek, cihaz için yeterli görülmüş. Moto X Force; 32 -64 GB arasında değişecek Dâhili Depolama alanı seçenekleri ile satışa sunulacak.

Telefonun Depolama Alanını micro SD kart girişi ile daha da arttırabilirsiniz. 5.4 inçlik ekranın çözünürlüğü ise 4K’nın yarısı 2K yani QHD: “2560×1440”.

Otomatik Netleme özelliğine sahip 21 megapiksellik Arka Kameranın üzerinde LED flaş yer alıyor. 5 Megapiksellik Ön Kamera, Moto X Force’da kullanılmış.

moto x force

HDR, 4K fotoğraf ve video çekebilen kameralar Selfie’ler için de ideal. Tüm bunlara ek olarak Turbo Power şarj destekli 3760 mAh’lik batarya da cihazda yer alıyor.

Yeni model telefon herhangi bir Telefon operatörünün logosunu taşımayacak. Moto X Force; Apple’ın iPhone 6’sına ve Samsung’un Galaxy S5’ine rakip olacağa benziyor. Yeni model telefon ilk olarak Hindistan’da satışa çıkacak. 2016 yılının Ocak ayında telefon, Kullanıcılarla buluşacak.

Samsung Galaxy Note 5 Winter Edition geliyor!