Moto GP 14’e Hazır mısınız?

233763

Geliştiriciliğini Milestone’un üstlendiği ve yayıncılığını PQube Games’in yapacağı motorsiklet tutkunlarının vazgeçilmezi Moto GP 14 dün oyun severlere duyuruldu.u

233763

Racing-Motorcycling türündeki oyunumuz MotoGP World Championship 14 etkinliğinde yani 14 Haziran’da Xbox 360, PC, Playstation 3, Playstation Vita ve Playstation 4 platformlarında olmak üzere oyuncuların beğenisine sunulmaya hazırlanıyor.

Motorsiklet yarışlarının hayranları için büyük heyecan yaratan haber yarış türünün liderleri arasında bulunan serinin son oyunu yeni nesillerin yanında eski nesil oyun konsollarında da çıkarak geniş bir kitleye hitap edecek. Ancak yayınlanan tanıtım videosunu da incelediğimiz zaman Xbox One ibaresine rastlayamıyoruz. Bu durum oyunun yeni nesilde sadece Playstation 4 için duyurulacağını gösteriyor.

100’ü aşkın sürücünün bulunduğu oyunda MotoGP 2014 sezonunun tüm firmalarına ait lisanslara sahip pistlerinde yer alacağı görülüyor. 18 lisanslı pistte 100’ü aşkın sürücü ile heyecanın doruklarına varmak için az kaldı.

Aşağıdan yayınlanan trailer’ı izlemenizi tavsiye ederiz;