MIUI 12.5 alacak tüm Redmi modelleri

MIUI 12.5

#İŞBİRLİĞİ

Xiaomi’nin yeni arayüzü MIUI 12.5’i hangi Redmi modelleri alacak? İşte MIUI 12.5 alacak tüm Redmi modelleri!

Akıllı telefon pazarının dinamik isimlerinden biri olan Xiaomi, yan markaları Redmi ve Poco’yla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Özellikle Redmi’nin Tükiye’de hayli tuttuğunu söyleyebiliriz.

Redmi’nin bu kadar başarılı olmasının temel nedeni ise elbette ucuz fiyatı. Genel bakıldığında Redmi modellerinin ortalamanın altında etiketlerle satışa sunulduğunu söyleyebiliriz.

Ayrıca şunu da es geçmemek gerekiyor. Xiaomi Redmi cihazları arayüz bakımından da kullanıcıların beklentisini karşılayacak stabiliteye sahip. Ayrıca güncelleme tarafında da Xiaomi’nin desteği bulunuyor.

Sıfır Volkswagen Tiguan fiyatları düştü!

Peki gelelim asıl soruya. Xiaomi’nin yeni arayüz güncellemesini alacak olan Xiaomi modelleri hangileri? Aslında Xiaomi MIUI 12.5’i tanıtırken bu arayüzü alacak olan bazı modelleri açıklamıştı. Fakat açıklanan liste hayli kısıtlıydı. Şimdi bizim sizlere bahsedeceğimiz liste ise içerisinde pek çok cihazı barındırıyor.

MIUI 12.5 alacak tüm Redmi modelleri

Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu liste ile başbaşa bırakalım. Bu arada dip not olarak şunu da belirtelim. Belki ilerleyen günlerde bu listeye yeni modeller dahil edilebilir. Fakat şu anda kesinleşmiş olan cihazlar bu listedekilerden ibaret.

(Diğer modeller için alt kısımdan sayfayı değiştiriniz)

Xiaomi Redmi K30 Pro

Redmi K30 Pro Zoom Edition