Mini canlı yayın kamerası Movi ön siparişte!

mini canli yayin kamerasi movi 1

Mini canlı yayın kameraları son aylarda oldukça popüler olmaya başladı. Bu alanda dikkat çeken ürün Movi ise ön siparişe çıktı.

Google ve Logitech gibi markaların canlı yayın kameraları konusundaki ataklarından sonra diğer ufak üreticiler de bu pastadan bir dilim almak için ürünlerini satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Dikkat çekecek özelliklere sahip Movi, mini canlı yayın kameraları arasında öne çıkıyor.

Mini canlı yayın kamerası Movi’nin özellikleri

Movi, 4K görüntü işleyebilen bir sensöre sahip mini kamera konseptiyle dikkat çekiyor. 150 derecelik görüş açısı sunan kamera dahili bir bataryaya sahip. Böylelikle kablosuz olarak çalışabiliyor, yayın yapabiliyor. İçerisinde 16 GB depolama alanıyla gelen ürün aynı zamanda  micro SD hafıza kartı yuvasına da sahip. Movi’nin içerisinde 1200 mAh kapasiteli bir batarya bulunuyor. Bu batarya ile ürünün 10 saat çalışabildiği belirtilmiş. Tabii bir şekilde adaptör kablosuna bağlayarak monte edebilirseniz süre konusundaki kısıtlamayı ortadan kaldırabilirsiniz. Mini canlı yayın kamerası olarak Movi’nin sunduğu özellikler bu şekilde.

Şimdi ise Movi’nin güvenlik kamerası fonksiyonlarına bakalım. Movi, güvenlik kamerası modunda 720p yani HD video kaydı yapıyor. Hareket veya yüz algıladığı zaman kayda otomatik olarak başlıyor. Cihazı mobil uygulama üzerinden kontrol etmek mümkün. Şimdilik sadece iOS uygulaması olsa da Android uygulaması da yakın zamanda bekleniyor. Eğer canlı yayın özelliğinden faydalanmak istiyorsanız, aylık 9 dolarlık abonelik ücreti olduğunu hatırlatalım.

mini-canli-yayin-kamerasi-movi-2

Mini canlı yayın kamerası Movi için belirlenen fiyatı 399 dolar. Ancak ürün şu an ön siparişte ve şimdi sipariş verirseniz ürüne 200 dolara sahip olabiliyorsunuz. Yani ön siparişe özel %50 indirim söz konusu.

Snapdragon Flight drone işlemcisi geliyor!