Microsoft, Windows için OneNote uygulamalarını birleştirecek

Microsoft, Windows için OneNote uygulamalarını birleştirecek

Microsoft, Windows 11 ile bir çok yenilik duyurdu. Bu yeniliklerden biri de OneNote uygulamasının birleştirilmesi olacak. İşte detaylar.

OneNote uygulamasını kullananlar için güzel bir gelişme var. Önümüzdeki 12 ay boyunca Microsoft, tek bir kullanıcı deneyimi oluşturmak amacıyla Windows’taki OneNote uygulamaları için bir dizi güncelleme yayınlıyor. Şu anda uygulamanın kullanılabilen iki sürümü mevcut: Office ile birlikte yüklenen OneNote uygulaması ve Microsoft Store’da bulunan Windows 10 için OneNote uygulaması. Şirket, OneNote uygulamasını şu anda Windows 10’da önceden yüklenmiş olan eşdeğerine özel özelliklerle güncelleyecek. Ayrıca programa görsel bir yenileme sağlayacak.

Microsoft, Windows için OneNote uygulamalarını birleştirecek

Microsoft OneNote uygulamasını 2019’da yeniden canlandırdı. Not alma programını bir dizi yeni özellikle yükseltti ve yılda bir Office yüklemeleriyle birlikte sundu. Şimdi teknoloji devi, Microsoft’un Windows 11’e daha kusursuz bir görünüm kazandırma çabalarının bir parçası olarak OneNote’u diğer Windows uygulamalarıyla paylaşacağı görsel öğelerle güncelleyeceğini söylüyor. Birleştirilmiş OneNote uygulaması, en yeni Microsoft kalem ve mürekkep özelliklerinin yanı sıra yeni bir gezinme kullanıcı arabirimi düzeni de sunacak. Office ile yüklü uygulamayı zaten kullananların, gelecek güncellemelerin kullanıma sunulmasını beklemekten başka bir şey yapmaları gerekmiyor. Windows 10 için OneNote kullananlara gelince, Microsoft, hazır olduğunda diğer uygulamaya yükseltme yapmaları için bir uygulama içi davet gönderecek. Şirket, 2022’nin ikinci yarısında davetiye göndermeye başlamayı umduğunu bildirdi.

Elektrikli otomobil toplantısında Tesla üvey evlat muamelesi gördü: Elon Musk’ı çağırmadılar