Microsoft Surface Laptop Karşınızda!

suro

Microsoft Surface Laptop modelini tanıttı. Surface serisinin yeni üyesi sade, şık ve kullanışlı yapısıyla dikkat çekiyor.

Microsoft, New York’ta düzenlenen etkinlikte, Surface serisinin en yeni modelini duyurdu. Microsoft Surface Laptop, birçok açıdan Surface serisinin en sade modeli olarak dikkat çekiyor.

Surface Laptop, serinin diğer modellerinden farklı olarak geleneksel bir dizüstü bilgisayar şeklinde. Surface serisinde, tablete dönüşmeyen ilk model olsa da üründe dokunmatik ekran bulunuyor ve bu ekran Surface Pen ile uyumlu.

microsoft surface laptop

Surface Laptop’taki dokunmatik ekran 13,5 inç boyutunda ve 2256 x 1504 çözünürlüğünde. 1,25 kg ağırlığındaki üründe Core i5 ve Core i7 işlemci seçenekleri bulunuyor. Ayrıca 4/8/16 GB bellek ve 128/256/512 GB SSD arasından tercih yapabiliyorsunuz. Üzerinde 1 adet USB-A ve 1 adet MiniDisplayPort bulunan Microsoft Surface Laptop, tek bir şarjda 14,5 saat video oynatma iddiasında.

Surface Laptop’un yurt dışı fiyatları ise 999$ seviyesinden başlıyor. Bu fiyat Core i5’li ve donanım olarak en düşük konfigürasyona sahip modele ait. Daha üst modellerde fiyat artıyor.

Surface Laptop; sade, şık ve kullanışlı olacak şekilde tasarlanmış ve yeni tanıtılan Windows 10 S ile tam olarak uyum sağlayan bir ürün. Microsoft’un bu model ve Windows 10 S ile Chromebook ve Chrome OS’i hedef aldığı çok açık. Genel olarak bakıldığında Surface Laptop’un Chromebook’lar karşısında şansının çok yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Chromebook’ların sahip olduğu tek avantaj ise fiyat olarak gözüküyor.

Windows 10 S duyuruldu! İşte özellikleri