Meizu M6s fotoğrafları sızdırıldı

meizu m6s

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan Meizu, 2018 ile birlikte global pazarda da söz sahibi olmak istiyor. Şimdilik üretim kapasitesi sınırlı olan üretici, Çin ve orta Asya pazarında etkin konumda. Üretim gücünün artması ile birlikte Meizu’ya daha fazla pazarda görmeye başlayabileceğiz. Umarız bu pazarlar arasında Türkiye’de yer alır. Çünkü Çinli üretici, son derece şık telefonları, oldukça uygun fiyatlardan satışa sunuyor. Aynı yeni modeli Meizu M6s ve M6 Note’da olduğu gibi.

Meizu M6s şık tasarımıyla dikkat çekiyor

Çinli üreticinin bir süredir üzerinde çalıştığı Meziu M6s, firmanın FullView ekran teknolojisi ile donatılmış ilk telefonu. Yani bir başka deyişle Meizu M6s’te artık 18:9 ekran formatına geçiş yapıyor.

20 Aralık’ta düzenlenecek olan özel bir etkinlikte tanıtılması beklenen Meizu M6s özellikleri hakkında, şimdilik tamamen netleşmiş bir bilgi bulunmuyor. Az önce de belirttiğimiz üzere, telefon hakkında kesinleşen tek bilgi, cihazın 18:9 ekran en boy oranına sahip FullView teknolojisi ile geleceği. Zira bu bilgiyi kesinleştiren bazı görseller de sızdırılmış durumda. Dilerseniz bu görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Ekran Resmi 2017-11-27 14.57.06

Meizu M6s’in son derece şık bir tasarım çizgisine sahip olduğunu söylemek mümkün. Aslına bakılırsa, yeni inceltilmiş çerçeve ya da çerçevesiz tasarım hatlarına sahip tüm modeller, oldukça çekici görünüyor.

Sonuç olarak Meizu’da akıllı telefon sektöründe yaygınlaşan 18:9 ekran en boy oranına ayak uydurmuş gibi görünüyor.

iPhone X kamerası düşük ışıkta fark yaratıyor