LG’nin 5G destekli telefonuna ait ilk görüntüler sızdırıldı

1378404057 lglogo

5G destekli telefonların sayısı artıyor! 2019’la birlikte hayatımıza girecek olan bu yeni teknolojiye LG’nin V50 ThinQ modeli de destek verecek. Cihazın ilk görüntüleri sızdırıldı.

LG V50 ThinQ nasıl gözükecek?

Teknoloji dünyasında sızıntılarıyla bilinen Evan Blass, Güney Koreli firmanın ilk 5G‘li telefonuna ait render görselleri Twitter hesabından yayınladı. Tasarım, sonraki nesil amiral gemisi G8’e benzese de birtakım farklılıklar göze çarpıyor.

DzgLaIWXcAAobPq

Ön paneldeki detaylar karanlık arka plan yüzünden çok açıkça görülmese de, küçük bir çentiğin bulunduğu hizadan kestirilebiliyor. Ayrıca telefonun arka planında Sprint logosu gözüküyor ve belli ki bu versiyon ABD’li operatörlere özel satışa sunulacak.

Arkayı çevirdiğimizde ise yatay üçlü kamera kurulumu, led flaş ve parmak izi okuyucu ile karşılaşıyoruz. V50 ThinQ logosunun dışında üst kısımda sarı 5G logosu dikkat çekici bir detay olarak yerini almış.

Cihazın teknik özellikleri ise hala gizemini koruyor. Yalnızca Snapdragon X50 modeminden dolayı Snapdragon 855 çipsetinin yer alacağına kesin gözüyle bakabiliriz. Ayrıca 4000 mAh büyüklüğünde bir bataryanın cihazda bulunacağı söylentiler arasında.

Önümüzdeki haftalarda Mobil Dünya Kongresi kapsamında lanse edilecek olan model, 1000 doların üzerinde bir fiyattan satışa çıkacak.

Sıfırdan kurulan Android telefonlar için yeni bir dönem başlıyor