LG taşınabilir monitör tanıttı!

lg gram 2

Son günlerin popüler kategorilerinden biri olan taşınabilir monitörlere her geçen yeni isimler dahil olmaya devam ediyor.

LG taşınabilir monitör tanıttı! Teknolojinin gelişmesi, tüketicilerin ihtiyaç ve taleplerinin de değişmesine sebebiyet veriyor. Belli bir süre öncesine kadar lüks olarak görülen birçok şey, kısa bir zaman dönemi içerisinde zaruri ihtiyaç haline dönüşebiliyor. Teknoloji dünyasının önde gelen isimleri, taşınabilir monitörlerin de bu şekilde olacağından emin. Öyle ki birçok dev isim, peşi sıra bu alana yatırım yapmaya başladı bile.

LG taşınabilir monitör

Güney Koreli teknoloji devi LG’de taşınabilir monitör pazarına giriş yapan isimlerden biri oldu. Bir süredir bu alanda çalışmalarını sürdüren şirket, nihayet LG gram +View ismini verdiği taşınabilir display modelini tanıttı. 16 inç büyüklüğünde ve 2560 x 1600 piksel çözünürlüğünde IPS panele sahip olan bu monitörün 170 derecelik görüş açısının olduğunu da söyleyelim.

LG taşınabilir monitör

LG taşınabilir monitör tanıttı!

LG gram +View 60Hz yenileme hızıyla beklentilerin bir tık altında kalsa da, 3ms tepki süresi taşınabilir bir monitör modeli için gayet iyi. Giriş portu olarak 2 adet USB Type-C’ye sahip olan monitörün ağırlığı ise yaklaşık 700 gram. Eğer bu monitörü standı ile birlikte kullanmak isterseniz o zaman ağırlığının yaklaşık 1 kilograma çıktığını bilmek isteyebilirsiniz.

LG taşınabilir monitör

Son olarak fiyatını da verelim. Ofis işlerini halletmek ya da boş zamanlarında bir şeyler izlemek isteyen kullanıcıların LG Gram +View’ı tercih etmesi halinde, 349 doları gözden çıkarmaları gerekecek. Monitörün Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağı veya satışa sunulması halinde fiyatının ne kadar olacağı ise şimdilik belirsiz.

Realme, 2022 Küresel Fotoğraf Yarışmasını duyurdu