LG G Pad Serisi Tabletlerini Duyurdu

LG G Pad Serisi Tabletlerini Duyurdu

LG G Pad serisi tabletlerini resmen duyurdu. LG G Pad serisin 7.0, 8.0 ve 10.1 inç olmak üzere 3 farklı boyutta gelecek.

Tablet pazarının giriş yapan LG, Monako’da düzenlenen MedPI 2014 Fuarında G Pad tabletlerini duyurdu. LG G Pad 7.0, 8.0 ve 10.1 inç olmak üzere 3 farklı ekran boyutuyla gelecek. Farklı kullanım ihtiyaçlarına göre tasarlanan G Pad serisi tabletlerden 7.0 inç boyutunda olanı tek elle kullanıma imkan sunarken, LG G Pad 8.0’da multimedya deneyimi, G Pad 10.1’daysa kesintisiz eğlence sunmak üzere tasarlanmış.

LG G Pad

LG G Pad serisinde LG en yeni kullanıcı ara yüzü Optimus, QPair 2.0 ve Knock Code görev yapıyor. Tabletlerin Teknik özellikleri şuan açıklanmasa da tabletlerin detaylarının önümüzdeki günlerde basınla paylaşılması bekleniyor. Teknik özellikleri belli olmadan G Pad tabletlerin performansı hakkında tahmin yürütmek oldukça güç. Tabletlerin tasarımına değinecek olursak, LG’nin G serisi akıllı telefonlarını anımsatan tasarım hatları oldukça şık görünüyor. Bir çok farklı renk seçeneğiyle birlikte gelecek olan LG G serisi tabletlerle ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

LG G Pad serisi

Microsoft ’un Akıllı Saati Böyle Gözükecek