Kontratlı paket alan Turkcell’lilere özel kampanya

T70

Turkcell kampanyası “Faturanın Yarısı Bizden” ile avantajlar sağlamaya devam ediyor. turkcell.com.tr veya Hesabım uygulaması üzerinden yıllık kontratlı paket satın alan müşterilerin ilk faturasının yarısı Turkcell’den.

Turkcell müşterilerine özel hazırladığı avantajlı kampanyalarına bir yenisini daha ekledi: Faturanın Yarısı bizden. www.turkcell.com.tr veya Hesabım uygulaması üzerinden yıllık abonelikle faturalı kontratlı paket satın alan müşterilerin ilk faturasının yarısını Turkcell ödüyor. Müşteriler kampanyaya ilk faturası çıkmadan en geç iki gün önce YARISIBIZDEN yazıp 2200’a  göndererek katılabiliyorlar.

faturanin yarisi

Kampanyadan faturasızdan yıllık abonelikle faturalı hatta geçiş yapan; kontratı devam ederken daha yüksek tutarlı bir pakete geçip kontratını yenileyen Turkcell müşterileri yararlanabiliyor. Örneğin, fatura kesim tarihi ayın 25’i olan bir müşteri ayın 23’ünde 23:59’a kadar SMS atarak kampanyaya katılabiliyor.

“Faturanın Yarısı Bizden” kampanyası 15 Nisan’a kadar devam edecek. Detaylı bilgiye http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/konusma/faturanin-yarisi-bizden-kampanyasi adresinden ulaşmak mümkün.