KOBİ’lere özel yeni profesyonel hizmet paketleri

hizmet paketleri

Kaspersky KOBİ’ler için bir dizi profesyonel hizmet paketlerinin duyurusunu yaptı. Paketler, müşterilerin siber güvenlik kaynaklarından en iyi şekilde yararlanmalarına yardımcı olacak özel destek ürünlerinden oluşuyor.

Hızla değişen siber güvenlik koşullarında profesyonel hizmetler, işe dair verimliliğini en üst düzeye çıkarma baskısı altındaki KOBİ’ler de dahil olmak üzere her büyüklükteki işletme için zorunlu hale geliyor.

KOBİ’lerin siber güvenlik uygulamalarını en iyi şekilde çalışırken ana işlerine odaklanmaları gerekiyor. Son güvenlik araştırmasına göre KOBİ’ler önümüzdeki üç yıl içinde BT güvenlik bütçelerini %14’e kadar artırmayı planlıyor. Siber güvenliğin verimliliğini artırmak için profesyonel yardım almak, KOBİ’lerin bütçelerini verimli şekilde harcamaları için en iyi seçenekler arasında yer alıyor.

hizmet paketleri

Kaspersky’nin KOBİ’lere yönelik yeni Profesyonel Hizmet Paketleri , en çok talep gören siber güvenlik ihtiyaçları olan değerlendirme, yaygınlaştırma ve yapılandırmayı kapsıyor.

Pakette ayrıca Endpoint Security for Business, Security for Virtualization Light Agent, Security Center Cloud Console ve EDR Optimum’un yaygınlaştırılması ve Endpoint Security for Business için yükseltme dahil olmak üzere üç farklı kapsam düzeyi sunan bir Sağlık Kontrolü hizmeti de yer alıyor.

Tüm paketlerde açıkça tanımlanmış sonuçlar, önceden tanımlanmış bir iş kapsamı, hizmet süresi gibi tüm değişkenler başlangıçta netleştiriliyor ve üzerinde anlaşmaya varılıyor.

Yazılımı kontrol etme imkanı

Kobilerin BT ekibi Kaspersky yazılımını kendileri yaygınlaştırmayı tercih ederse, Kaspersky yine de sunduğu hizmetler kapsamında tüm süreç boyunca onları destekleyecek ve ayrıntılı talimatlar ve demo videolar dahil olmak üzere gerekli tüm yardımı sağlıyor.

Ayrıca yazılımın optimize edilmesini de sağlayacak. Uygulama sonrasında sonra güvenlik uzmanları, her şeyin düzgün bir şekilde kurulduğundan ve standartları ve en iyi uygulamalar doğrultusunda doğru ve en yüksek performansta çalışacağından emin olmak için yazılımı kontrol etme imkanı sunuyor. KOBİ’lere özel yeni profesyonel hizmet paketleri

Saldırganların hedefi KOBI’ler