Kingston microSDXC Class 10 64 GB

#İŞBİRLİĞİ

Akıllı Telefon ve Tablet PC’lerin popülerliğinin artmasıyla birlikte bu cihazlar üzerine geliştirilen uygulamaların yapıları da çoğaldı.

Performans desteğiyle birlikte artık akıllı telefon veya Tablet PC’ler sadece verilere bakmak için değil veri üretebilen cihazlar da oldular. Bu cihazlar ile notlarınızı alabilir, kolaylıkla mail gönderip alabilir, fotoğraf veya video çekebilir ve bunları paylaşabilir, oyun oynayabilir veya bilmediğiniz yerlere haritalar üzerinden gidebilirsiniz. Tabii ki tüm bu işlemler cihazınız üzerindeki depolama biriminde fazladan yer kaplıyor ve bir süre sonra depolama birimini boşaltmak zorunda kalabiliyorsunuz. Tabii ki bu verileri koyabileceğiniz bir yer varsa. kingston_microsdxc_class_10_64gb

Kingston yeni ürünü microSDXC Class 10 kartı ile akıllı telefon veya Tablet PC kullanıcılarına 64 GB’lık ek bir alan sunuyor. exFAT dosya sistemini destekleyen ürün aynı zamanda 4 GB2ın üzerinde dosya yedeklemesine de olanak tanıyor. 10MB/s veri transfer olanağı sunan bu kartın testlerde hız sınırı tanımadığını belirtmeliyiz. Güvenilir ve hızlı veri depolama özelliği sunan kartın fiyatı ise rakiplerine göre orta seviyelerde.

Teknik Özellikler

Boyutlar: 11 x 15 x 1 mm
SD Adaptör boyutu: 24 x 32 x 2.1 mm
Transfer hızı: Minimum 10MB/s

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

 

General Mobile Discovery Elite Satışa Çıktı